Mos Carwash Vlaardingen gaat voor frisse nieuwe uitstraling

Mos Carwash uit Vlaardingen is voorzien van een nieuwe vloer. De dof geworden gele coatingvloer heeft plaatsgemaakt voor een glanzende blauwe vloer. Eigenaar Rob Mos blikt tevreden terug op de renovatieklus: “De medewerkers zijn erg trots op de frisse uitstraling van de carwash.” 

“Onze oude coatingvloer bestond uit twee componenten epoxyhars en was aan vervanging toe. Deze in 2010 geplaatste coating moest eruit. We kregen de vloer niet meer zo goed schoon als gehoopt en we waren uitgekeken op de kleur”, stelt Mos. “Zo’n negen jaar geleden was deze felgele vloer nog een echte eyecatcher maar in de loop der jaren is de kleur gaan vervagen en ging de glans er – letterlijk – vanaf. Tijd voor wat nieuws dus.”

Dat ‘nieuws’ werd dus de MesaCon 6000 troffelvloer die Mesa Coatings binnen twee dagen plaatste in de carwash. “In plaats van geel heb ik dit keer voor blauw gekozen. De schreeuwerige kleur van tien jaar geleden staat in schril contrast met de kalme blauwtint die nu op de vloer ligt. De nieuwe coating heeft een chique uitstraling waarop positief gereageerd wordt door klanten en personeel. De nieuwe vloer is eenvoudig schoon te houden en heeft een krachtige uitstraling. De medewerkers zijn erg trots op de frisse uitstraling van de carwash. Dat vind ik mooi om te zien”, vertelt de ondernemer.

Glanzende coating

In 2010 was het geel nog flitsend en knallend, stelt Mos: “In de loop der jaren is het effect ervan afgenomen. Het gaat hier om een kleur die erg snel vies wordt. Ondanks het feit dat we dagelijks tweemaal de vloer reinigden, bleef de vloer er niet fris uitzien. Daarnaast sleet de vloer ook vrij snel. Vervanging was dan ook hard nodig. De nieuwe, waterafstotende vloer is beter bestand tegen chemicaliën en voorzien van een krachtige antisliplaag. Dat zou je niet zeggen als je de glanzende coating ziet.”

(Het artikel gaat verder onder de foto)

De rijrichting van de wasstraat is gemarkeerd met een antracieten streep in het verlengde van de kettingbaan, zodat de klanten weten welke rijrichting ze moeten volgen. Naast de vloer werden ook de muren aangepakt door Mesa Coatings. “De wanden werden voorzien van een vuilafstotende STC Coating”, vertelt Mos. “Het bedrijf uit Bladel is erg serieus bezig met hun vak. Vorige week woensdag en donderdag werd de vloer gelegd en het bedrijf was tot 02.30 uur bezig om alles netjes af te ronden. Niemand vertrok totdat alles was nagelopen. Afgelopen vrijdagochtend konden we weer open.”

Coupon

“Via Facebook en onze website hebben we de klanten op de hoogte gehouden van de werkzaamheden. We zijn twee dagen gesloten geweest, maar zorgden er wel voor dat er personeel rondliep. Zij hebben klanten die niet op de hoogte waren van de werkzaamheden ingelicht. Ze kregen een coupon mee waarmee ze later met korting van de wasstraat gebruik mochten maken, zodat hun komst naar de carwash niet voor niets geweest was”, verduidelijkt Mos.

Volgend jaar moet de vloer van Mos’ vestiging in Zoetermeer eraan geloven. Ook daar schakelt de ondernemer de hulp in van Mesa Coatings. “Voordat ik bij hen uitkwam heb ik contact gehad met een aantal collega’s. Ik heb daar advies ingewonnen en uiteindelijk kwam de naam van het bedrijf uit het Brabantse Bladel verrassend vaak naar voren. Vervolgens bezocht ik een aantal locaties waar vloeren van deze fabrikant gelegd waren en dat trok me over de streep. Daarnaast veel me op dat het bedrijf veel referenties had. Ik ben blij met het eindresultaat”, besluit de ondernemer.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Mos Carwash Vlaardingen gaat voor frisse nieuwe uitstraling | TankPro.nl

Mos Carwash Vlaardingen gaat voor frisse nieuwe uitstraling

Mos Carwash uit Vlaardingen is voorzien van een nieuwe vloer. De dof geworden gele coatingvloer heeft plaatsgemaakt voor een glanzende blauwe vloer. Eigenaar Rob Mos blikt tevreden terug op de renovatieklus: “De medewerkers zijn erg trots op de frisse uitstraling van de carwash.” 

“Onze oude coatingvloer bestond uit twee componenten epoxyhars en was aan vervanging toe. Deze in 2010 geplaatste coating moest eruit. We kregen de vloer niet meer zo goed schoon als gehoopt en we waren uitgekeken op de kleur”, stelt Mos. “Zo’n negen jaar geleden was deze felgele vloer nog een echte eyecatcher maar in de loop der jaren is de kleur gaan vervagen en ging de glans er – letterlijk – vanaf. Tijd voor wat nieuws dus.”

Dat ‘nieuws’ werd dus de MesaCon 6000 troffelvloer die Mesa Coatings binnen twee dagen plaatste in de carwash. “In plaats van geel heb ik dit keer voor blauw gekozen. De schreeuwerige kleur van tien jaar geleden staat in schril contrast met de kalme blauwtint die nu op de vloer ligt. De nieuwe coating heeft een chique uitstraling waarop positief gereageerd wordt door klanten en personeel. De nieuwe vloer is eenvoudig schoon te houden en heeft een krachtige uitstraling. De medewerkers zijn erg trots op de frisse uitstraling van de carwash. Dat vind ik mooi om te zien”, vertelt de ondernemer.

Glanzende coating

In 2010 was het geel nog flitsend en knallend, stelt Mos: “In de loop der jaren is het effect ervan afgenomen. Het gaat hier om een kleur die erg snel vies wordt. Ondanks het feit dat we dagelijks tweemaal de vloer reinigden, bleef de vloer er niet fris uitzien. Daarnaast sleet de vloer ook vrij snel. Vervanging was dan ook hard nodig. De nieuwe, waterafstotende vloer is beter bestand tegen chemicaliën en voorzien van een krachtige antisliplaag. Dat zou je niet zeggen als je de glanzende coating ziet.”

(Het artikel gaat verder onder de foto)

De rijrichting van de wasstraat is gemarkeerd met een antracieten streep in het verlengde van de kettingbaan, zodat de klanten weten welke rijrichting ze moeten volgen. Naast de vloer werden ook de muren aangepakt door Mesa Coatings. “De wanden werden voorzien van een vuilafstotende STC Coating”, vertelt Mos. “Het bedrijf uit Bladel is erg serieus bezig met hun vak. Vorige week woensdag en donderdag werd de vloer gelegd en het bedrijf was tot 02.30 uur bezig om alles netjes af te ronden. Niemand vertrok totdat alles was nagelopen. Afgelopen vrijdagochtend konden we weer open.”

Coupon

“Via Facebook en onze website hebben we de klanten op de hoogte gehouden van de werkzaamheden. We zijn twee dagen gesloten geweest, maar zorgden er wel voor dat er personeel rondliep. Zij hebben klanten die niet op de hoogte waren van de werkzaamheden ingelicht. Ze kregen een coupon mee waarmee ze later met korting van de wasstraat gebruik mochten maken, zodat hun komst naar de carwash niet voor niets geweest was”, verduidelijkt Mos.

Volgend jaar moet de vloer van Mos’ vestiging in Zoetermeer eraan geloven. Ook daar schakelt de ondernemer de hulp in van Mesa Coatings. “Voordat ik bij hen uitkwam heb ik contact gehad met een aantal collega’s. Ik heb daar advies ingewonnen en uiteindelijk kwam de naam van het bedrijf uit het Brabantse Bladel verrassend vaak naar voren. Vervolgens bezocht ik een aantal locaties waar vloeren van deze fabrikant gelegd waren en dat trok me over de streep. Daarnaast veel me op dat het bedrijf veel referenties had. Ik ben blij met het eindresultaat”, besluit de ondernemer.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.