Groeiende vraag naar hoge carwash-locaties door populariteit campers

In de eerste negen maanden van dit jaar werden in Nederland 1.862 nieuwe kampeerauto’s verkocht. Dat is niet alleen 14,1 procent meer dan in dezelfde periode vorig jaar, maar ook nu al meer dan ooit tevoren in een heel kalenderjaar, blijkt uit cijfers van Bovag. Carwash-ondernemers met hoge wasboxen en roll-overs die kampeervoertuigen wassen, merken de stijging zeker. 

Ook de verkoop van tweedehands campers steeg flink met maar liefst 40,4 procent. “De vraag is groot, we wassen gemiddeld vier kampeervoertuigen per dag”, zegt Justin Verkoelen. Ondanks dat er nog niet echt geadverteerd wordt met de speciale wasmogelijkheid, weten veel kampeerders All-In Carwash in Echt al te vinden. Volgens hem komt dat omdat er verder in de regio niet echt andere wasmogelijkheden zijn waar een camper of caravan gewassen kan worden.

Extra omzet

Het bedrijf is inmiddels zo’n twee jaar open en ziet het aantal voertuigen nog altijd stijgen. “Het eerste half jaar zagen we ondanks de speciale Christ Varius roll-over van 3,15 meter hoog toch bijna geen caravans of campers. Echter het laatste anderhalve jaar is het niet normaal. We wassen gemiddeld bijna vier voertuigen per dag”, aldus Verkoelen. Hij merkt daarbij wel op dat er ook bijna twee voertuigen per dag van de nabijgelegen groothandel worden gewassen.

Lees het volledige verhaal bij zusterblad CarwashPro:
https://www.carwashpro.nl/ondernemen/2018/10/16/groeiende-vraag-naar-hoge-wasgelegenheden-recordaantal-campers-verkocht/

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Groeiende vraag naar hoge carwash-locaties door populariteit campers | TankPro.nl

Groeiende vraag naar hoge carwash-locaties door populariteit campers

In de eerste negen maanden van dit jaar werden in Nederland 1.862 nieuwe kampeerauto’s verkocht. Dat is niet alleen 14,1 procent meer dan in dezelfde periode vorig jaar, maar ook nu al meer dan ooit tevoren in een heel kalenderjaar, blijkt uit cijfers van Bovag. Carwash-ondernemers met hoge wasboxen en roll-overs die kampeervoertuigen wassen, merken de stijging zeker. 

Ook de verkoop van tweedehands campers steeg flink met maar liefst 40,4 procent. “De vraag is groot, we wassen gemiddeld vier kampeervoertuigen per dag”, zegt Justin Verkoelen. Ondanks dat er nog niet echt geadverteerd wordt met de speciale wasmogelijkheid, weten veel kampeerders All-In Carwash in Echt al te vinden. Volgens hem komt dat omdat er verder in de regio niet echt andere wasmogelijkheden zijn waar een camper of caravan gewassen kan worden.

Extra omzet

Het bedrijf is inmiddels zo’n twee jaar open en ziet het aantal voertuigen nog altijd stijgen. “Het eerste half jaar zagen we ondanks de speciale Christ Varius roll-over van 3,15 meter hoog toch bijna geen caravans of campers. Echter het laatste anderhalve jaar is het niet normaal. We wassen gemiddeld bijna vier voertuigen per dag”, aldus Verkoelen. Hij merkt daarbij wel op dat er ook bijna twee voertuigen per dag van de nabijgelegen groothandel worden gewassen.

Lees het volledige verhaal bij zusterblad CarwashPro:
https://www.carwashpro.nl/ondernemen/2018/10/16/groeiende-vraag-naar-hoge-wasgelegenheden-recordaantal-campers-verkocht/

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.