Van kop koffie naar complete verbouwing bij Total in Nieuw-Beijerland

Een onschuldige kop koffie bij een belangrijke zakelijke afspraak kan veel tot gevolg hebben. Dat merkte Jan-Peter van Eeden van Mesa Coatings onlangs bij een Total-tankstation in Nieuw-Beijerland. “Toen ik iets te vroeg was voor een afspraak bij een garagebedrijf, zag ik de slechte staat van een vloertje in een wasbox. De eigenaar gaf me aan dat hij deze al een tijdje wilde laten vervangen. Hoe toevallig is het dat juist dat onze specialisatie is?”

Het gebeurde bij het Total-station van Ben Nobel. Hij lacht ook nog altijd om de situatie. “De bak koffie van Jan-Peter heeft ertoe geleid dat we een flinke bestelling bij Mesa Coatings hebben gedaan. En tot alle tevredenheid”, zegt ondernemer Nobel, eigenaar van het tankstation. Volgens hem zien de shop, wasboxen en washal er weer als nieuw uit door de nieuwe vloeren van het bedrijf.

Openblijven

Volgens Nobel stond het verbouwen van zijn shop toch al op de planning. “Ik wilde net mijn shop gaan vernieuwen met een nieuwe Total-uitstraling. Ik gaf Jan-Peter daarom aan dat als hij met een mooie prijs zou komen voor het vernieuwen van alle vloeren, we er eens serieus naar zouden kunnen kijken. In de shop lag een aantal tegels niet helemaal meer vast. Het zou daarom ideaal zijn om ook deze te vervangen met de verbouwing van de shop”, zegt hij.

Lees het volledige verhaal bij zusterblad CarwashPro  https://www.carwashpro.nl/ondernemen/2018/07/24/tankstation-trumpi-innoveert-op-wasgebied/

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.