Tankstation Trumpi innoveert op wasgebied

Nandor Trumpi gaat zijn drie roll-overs vervangen voor moderne tandem-machines van Istobal. De tankstationondernemer koos voor EenzetCarwash na 30 jaar machines van een ander merk te hebben gehad. “Eigenlijk had ik ook nog nooit naar andere merken dan WashTec en Christ gekeken, uiteraard is er nu veel meer op de markt”, zegt de ondernemer. 

Het gaat om de machines van zijn grootste tankstation aan de Zwijnsbergenstraat in Breda. “Normaal vervang ik de machines altijd na vijf jaar, nu is dat een keer zeven jaar geworden.” Hij deed dit naar eigen zeggen enkel en alleen om eens verder te kijken dan hij in het verleden altijd deed. Theo van Poppel kende hij nog uit de tijd dat hij voor Christ werkte, uiteindelijk kreeg hij de kans om Istobal aan Trumpi te laten zien. “Ik dacht altijd dat het troep was, de Lada onder de wasmachines”, zegt Trumpi lachend.

Carwash tour

Die mening heeft hij bijgesteld. Hij bezocht enkele locaties met een machine van EenzetCarwash en kwam erachter dat het al lang geen roestige Spaanse troep is zoals hij zelf eerst dacht. “We zijn onder andere bij Jongeneel, Kuzee en Carwash Woerden van Henk van Os en Ad Benschop gaan kijken, echt geen domme jongens in de waswereld. Ik sprak met hen over service en de betrouwbaarheid van de machine en moest toen mijn mening bijstellen”, aldus Trumpi.

Lees het volledige verhaal bij zusterblad CarwashPro: https://www.carwashpro.nl/ondernemen/2018/07/24/tankstation-trumpi-innoveert-op-wasgebied/

Onderwerpen: , ,

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tankstation Trumpi innoveert op wasgebied | TankPro.nl

Tankstation Trumpi innoveert op wasgebied

Nandor Trumpi gaat zijn drie roll-overs vervangen voor moderne tandem-machines van Istobal. De tankstationondernemer koos voor EenzetCarwash na 30 jaar machines van een ander merk te hebben gehad. “Eigenlijk had ik ook nog nooit naar andere merken dan WashTec en Christ gekeken, uiteraard is er nu veel meer op de markt”, zegt de ondernemer. 

Het gaat om de machines van zijn grootste tankstation aan de Zwijnsbergenstraat in Breda. “Normaal vervang ik de machines altijd na vijf jaar, nu is dat een keer zeven jaar geworden.” Hij deed dit naar eigen zeggen enkel en alleen om eens verder te kijken dan hij in het verleden altijd deed. Theo van Poppel kende hij nog uit de tijd dat hij voor Christ werkte, uiteindelijk kreeg hij de kans om Istobal aan Trumpi te laten zien. “Ik dacht altijd dat het troep was, de Lada onder de wasmachines”, zegt Trumpi lachend.

Carwash tour

Die mening heeft hij bijgesteld. Hij bezocht enkele locaties met een machine van EenzetCarwash en kwam erachter dat het al lang geen roestige Spaanse troep is zoals hij zelf eerst dacht. “We zijn onder andere bij Jongeneel, Kuzee en Carwash Woerden van Henk van Os en Ad Benschop gaan kijken, echt geen domme jongens in de waswereld. Ik sprak met hen over service en de betrouwbaarheid van de machine en moest toen mijn mening bijstellen”, aldus Trumpi.

Lees het volledige verhaal bij zusterblad CarwashPro: https://www.carwashpro.nl/ondernemen/2018/07/24/tankstation-trumpi-innoveert-op-wasgebied/

Onderwerpen: , ,

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.