WashTec: We willen op elke markt leidend zijn

WashTec stelt zichzelf als doel om op elke markt leidend te zijn als het gaat om carwash. Stephan Weber is verantwoordelijk voor de wereldwijde verkoop van machines. Hij vertelt over de koers die het bedrijf de aankomende jaren wil varen. “We houden een aantal landen zeer goed in de gaten als het om carwash gaat. Amerika en China zijn voor ons heel interessant bijvoorbeeld”, zegt hij.

Er zijn maar weinig mensen in de branche die op zo’n enthousiaste manier kunnen vertellen over de carwashmarkt als Stephan Weber. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk. En hij heeft geen gebrek aan zelfvertrouwen. “WashTec is niet voor niets de grootste carwashfabrikant wereldwijd.” Daar kunnen we hem niet op tegenspreken. Zijn persoonlijkheid sluit aan bij zijn motto. “75 procent is energie, als je dat niet hebt, wees dan aardig.” Wat betreft die energie zit het sowieso wel goed.

Lees het volledige verhaal bij zusterblad CarwashPro:
https://www.carwashpro.nl/ondernemen/2018/06/05/chief-sales-officer-washtec-we-willen-op-iedere-markt-leidend-zijn/

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.