Carwash Druten: ‘Door een goede chemie kom je samen verder’

Van idee naar uitwerking is soms een lange weg. Iemand die hierover kan meepraten is Marien Verhaaf, eigenaar van Carwash Druten. Het duurde meer dan tweeënhalf jaar om zijn project te realiseren, maar inmiddels heeft de ondernemer zich kunnen onderscheiden van de concurrentie. In de jaren dat hij bezig is met het opzetten en exploiteren van zijn wasstraat, heeft hij een speciale band opgebouwd met zijn chemie-leverancier Caramba. De ondernemer werkt volgens zijn filosofie. “Samen kom je verder.”

Al in 2012 liep Verhaaf met het idee rond om zelf een carwash te beginnen. In eerste instantie werd dit geïnitieerd door zijn steun en toeverlaat, vrouw Hannie. “Vroeger bezocht ik regelmatig carwashes met mijn bedrijfsauto, ik had een montagebedrijf en was eigenlijk toen ook al op zoek naar mogelijkheden om op een goede manier te investeren.” Toen hij voor de zoveelste keer tegen zijn vrouw zei wat er allemaal mis was bij de bezochte waslocatie in een bepaalde stad, was zijn vrouw het zat. “Ze zei dat ik het dan beter zelf kon doen.” Toen begon het plan om een eigen wasstraat te beginnen echt vorm te krijgen.

Lees het volledige verhaal bij zusterblad CarwashPro:
https://www.carwashpro.nl/ondernemen/2018/03/20/carwash-druten-door-een-goede-chemie-kom-je-samen-verder/

Onderwerpen: , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Carwash Druten: ‘Door een goede chemie kom je samen verder’ | TankPro.nl

Carwash Druten: ‘Door een goede chemie kom je samen verder’

Van idee naar uitwerking is soms een lange weg. Iemand die hierover kan meepraten is Marien Verhaaf, eigenaar van Carwash Druten. Het duurde meer dan tweeënhalf jaar om zijn project te realiseren, maar inmiddels heeft de ondernemer zich kunnen onderscheiden van de concurrentie. In de jaren dat hij bezig is met het opzetten en exploiteren van zijn wasstraat, heeft hij een speciale band opgebouwd met zijn chemie-leverancier Caramba. De ondernemer werkt volgens zijn filosofie. “Samen kom je verder.”

Al in 2012 liep Verhaaf met het idee rond om zelf een carwash te beginnen. In eerste instantie werd dit geïnitieerd door zijn steun en toeverlaat, vrouw Hannie. “Vroeger bezocht ik regelmatig carwashes met mijn bedrijfsauto, ik had een montagebedrijf en was eigenlijk toen ook al op zoek naar mogelijkheden om op een goede manier te investeren.” Toen hij voor de zoveelste keer tegen zijn vrouw zei wat er allemaal mis was bij de bezochte waslocatie in een bepaalde stad, was zijn vrouw het zat. “Ze zei dat ik het dan beter zelf kon doen.” Toen begon het plan om een eigen wasstraat te beginnen echt vorm te krijgen.

Lees het volledige verhaal bij zusterblad CarwashPro:
https://www.carwashpro.nl/ondernemen/2018/03/20/carwash-druten-door-een-goede-chemie-kom-je-samen-verder/

Onderwerpen: , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.