Waspark Peter Middel vernieuwt carwash in Stadskanaal

Waspark Peter Middel in Stadskanaal heeft een flinke verbouwing ondergaan. Het bedrijf aan de Steenhouwer krijgt door de nieuwe carwashmachines die onlangs werden aangeschaft weer een nieuwe impuls. “Vroeger waste ik al auto’s hier. Dat gedeelte is echter een tijd gesloten geweest doordat ik alles verhuurde aan een andere partij. Dat heeft veel klanten gekost”, vertelt Peter Middel (55), eigenaar van het bedrijf. 

Een tijd geleden bestond de wasgelegenheid nog uit een kettingwasstraat. Deze is volgens Middel na ongeveer 34 jaar met pensioen gegaan. “Het was een hele goede machine van Christ. Al die jaren hebben we hem goed onderhouden en onderdelen die kapot waren vervangen”, licht hij toe. Toch was het op een gegeven moment klaar. “De techniek is al een heel stuk verder nu, dus werd het tijd om eens naar iets anders te kijken.”

Lees het volledige verhaal bij zusterblad CarwashPro:
https://www.carwashpro.nl/ondernemen/2018/01/31/peter-middel-vernieuwt-zijn-waspark-in-stadskanaal/

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Waspark Peter Middel vernieuwt carwash in Stadskanaal | TankPro.nl

Waspark Peter Middel vernieuwt carwash in Stadskanaal

Waspark Peter Middel in Stadskanaal heeft een flinke verbouwing ondergaan. Het bedrijf aan de Steenhouwer krijgt door de nieuwe carwashmachines die onlangs werden aangeschaft weer een nieuwe impuls. “Vroeger waste ik al auto’s hier. Dat gedeelte is echter een tijd gesloten geweest doordat ik alles verhuurde aan een andere partij. Dat heeft veel klanten gekost”, vertelt Peter Middel (55), eigenaar van het bedrijf. 

Een tijd geleden bestond de wasgelegenheid nog uit een kettingwasstraat. Deze is volgens Middel na ongeveer 34 jaar met pensioen gegaan. “Het was een hele goede machine van Christ. Al die jaren hebben we hem goed onderhouden en onderdelen die kapot waren vervangen”, licht hij toe. Toch was het op een gegeven moment klaar. “De techniek is al een heel stuk verder nu, dus werd het tijd om eens naar iets anders te kijken.”

Lees het volledige verhaal bij zusterblad CarwashPro:
https://www.carwashpro.nl/ondernemen/2018/01/31/peter-middel-vernieuwt-zijn-waspark-in-stadskanaal/

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.