Ondernemer bestrijdt grensprobleem met carwash en personal touch

Het lijkt de wereld op zijn kop. Een Nederlandse tankstation- en carwash-ondernemer die verdient aan Belgische klanten. Toch krijgt de 62-jarige Jac Haagen het voor elkaar met zijn Shell-station in Baarle-Nassau. Hoe doet hij dat?

Tankstations in de grensstreek hebben het al jaren moeilijk. Nederlandse klanten gaan massaal over de grens tanken, met tientallen procenten omzetverlies tot gevolg. Veel ondernemers besloten de afgelopen jaren om hun station te sluiten, te verhuren of onbemand te maken. Haagen roeit echter dwars tegen de stroom in. Hij maakte in Baarle-Nassau van een onbemande Shell weer een bemande locatie. Even voor de duidelijkheid, Baarle-Nassau ligt aan de Nederlandse kant van de grens.

Lees het volledige verhaal bij zusterblad CarwashPro:
https://www.carwashpro.nl/ondernemen/2018/01/16/sebastiaan-van-der-burg-nieuwe-directeur-ace-carwash-systems/

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.