Aderlating bij Bovag Wassen; Loogman Groep trekt zich terug

Eén van de grote drie spelers op de Nederlandse carwashmarkt heeft zich met alle filialen teruggetrokken uit Bovag Wassen. Ger Loogman, tevens bestuurslid van deze divisie, zegt om zakelijke en persoonlijke redenen zijn lidmaatschap te hebben opgezegd. Naast bestuurslid was hij enkele jaren geleden ook negen jaar op rij actief als voorzitter van de ondernemersgroep. 

Volgens Loogman is het opstappen van hem het gevolg van enkele strubbelingen binnen de organisatie. “Laat ik duidelijk zijn. Er is niet gescholden. Ik wil iedereen recht in de ogen kunnen blijven kijken. Loogman Groep en Bovag zijn uit elkaar gegroeid.” Sinds 1 januari 2018 is hij daarom geen lid meer van het bestuur en zijn de zeven wasstraten die hij bezit, niet meer aangesloten bij de brancheorganisatie.

Lees het volledige verhaal bij zusterblad CarwashPro:
https://www.carwashpro.nl/ondernemen/2018/01/25/bovag-wassen-brokkelt-af-loogman-groep-trekt-zich-terug

Onderwerpen: , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Aderlating bij Bovag Wassen; Loogman Groep trekt zich terug | TankPro.nl

Aderlating bij Bovag Wassen; Loogman Groep trekt zich terug

Eén van de grote drie spelers op de Nederlandse carwashmarkt heeft zich met alle filialen teruggetrokken uit Bovag Wassen. Ger Loogman, tevens bestuurslid van deze divisie, zegt om zakelijke en persoonlijke redenen zijn lidmaatschap te hebben opgezegd. Naast bestuurslid was hij enkele jaren geleden ook negen jaar op rij actief als voorzitter van de ondernemersgroep. 

Volgens Loogman is het opstappen van hem het gevolg van enkele strubbelingen binnen de organisatie. “Laat ik duidelijk zijn. Er is niet gescholden. Ik wil iedereen recht in de ogen kunnen blijven kijken. Loogman Groep en Bovag zijn uit elkaar gegroeid.” Sinds 1 januari 2018 is hij daarom geen lid meer van het bestuur en zijn de zeven wasstraten die hij bezit, niet meer aangesloten bij de brancheorganisatie.

Lees het volledige verhaal bij zusterblad CarwashPro:
https://www.carwashpro.nl/ondernemen/2018/01/25/bovag-wassen-brokkelt-af-loogman-groep-trekt-zich-terug

Onderwerpen: , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.