Sebastiaan van der Burg neemt Ace Carwash Systems over

Sebastiaan van der Burg (38) wordt in de nabije toekomst eigenaar van Ace Carwash Systems. De huidige eigenaar Mark de Graaf gaat zich meer richten op Bob Autowas. Van der Burg was al verantwoordelijk voor de verkoop bij de wasstraatleverancier. Nu komt daar een nog grotere verantwoordelijkheid bij. Hij wordt volledig verantwoordelijk voor het bedrijf. Ook het eigenaarschap wordt deels gefaseerd overgedragen. “Afhankelijk van hoe de verkopen vlotten, krijg ik een steeds groter aandeel in ACE”, zegt hij.   

Ace werd in 1995 opgericht door Mark de Graaf. “Toen stond de Nederlandse carwashmarkt nog in de kinderschoenen. Inmiddels is de markt geprofessionaliseerd en vind je kopieën van onze wasstraatconcepten overal op de wereld terug. In 20 jaar hebben we veel bereikt”, zegt De Graaf. Hij is blij dat veel autowascentra afgelopen jaren voorzien zijn van Ace-machines. “Ik ben onwijs trots op wat we bereikt hebben, samen met alle ondernemers die allen op een eigen manier hebben bijgedragen aan tot wat het bedrijf nu is.”

Lees het volledige verhaal bij zusterblad CarwashPro:
https://www.carwashpro.nl/ondernemen/2018/01/16/sebastiaan-van-der-burg-nieuwe-directeur-ace-carwash-systems/

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.