Middelburg eerste locatie met bodemreiniging in wasbox

Het onlangs geopende Autowaspark Kuzee in Middelburg heeft een wereldwijde primeur; bodemwassen in een wasbox. “Het is nog niet eerder gedaan en wordt ook nergens aangeboden. We hadden het idee en lieten het uitvoeren. Inmiddels is het goed afgesteld en werkt het perfect”, zegt ondernemer Bas Kuzee. Hij is van plan om het flink te gaan promoten aankomende periode. 

Het concept werd uiteindelijk uitgewerkt samen met EenzetCarwash. Als basismodel auto werd een BMW 3-serie gebruikt. “Het is een auto met een heel gemiddelde onderkant. Van een Volkswagen Transporter tot een Mini Cooper, zo’, 85 tot 90 procent van de auto onderkanten worden goed schoongemaakt. Mensen met zo’n grote pick-up truck moeten misschien de auto een klein beetje naar achter verplaatsen tijdens het schoonmaken, maar verder is het nu al een groot succes”, zegt hij.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Middelburg eerste locatie met bodemreiniging in wasbox | TankPro.nl

Middelburg eerste locatie met bodemreiniging in wasbox

Het onlangs geopende Autowaspark Kuzee in Middelburg heeft een wereldwijde primeur; bodemwassen in een wasbox. “Het is nog niet eerder gedaan en wordt ook nergens aangeboden. We hadden het idee en lieten het uitvoeren. Inmiddels is het goed afgesteld en werkt het perfect”, zegt ondernemer Bas Kuzee. Hij is van plan om het flink te gaan promoten aankomende periode. 

Het concept werd uiteindelijk uitgewerkt samen met EenzetCarwash. Als basismodel auto werd een BMW 3-serie gebruikt. “Het is een auto met een heel gemiddelde onderkant. Van een Volkswagen Transporter tot een Mini Cooper, zo’, 85 tot 90 procent van de auto onderkanten worden goed schoongemaakt. Mensen met zo’n grote pick-up truck moeten misschien de auto een klein beetje naar achter verplaatsen tijdens het schoonmaken, maar verder is het nu al een groot succes”, zegt hij.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.