Eerste lichting Bob Academy afgestudeerd als wasstraatmedewerker

Bob Autowas geeft mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans op een vast contract bij de wasstraat met het Bob Academy-programma. Van de eerste tien deelnemers zijn inmiddels nog zeven gemotiveerde potentiële werknemers over. “Helaas zijn er drie mensen afgehaakt”, zegt Remco Trebus van Bob Autowas in Schiedam en initiatiefnemer van het project. 

De meeste deelnemers aan het speciale leer-werkprogramma kunnen een contract tegemoet zien. “Dat terwijl ze weken geleden nog in een redelijk nare situatie zonder ook maar enig uitzicht op werk zaten”, zegt Oscar van Dijk van In2Work. Tijdens ons bezoek zien we hoe enkele medewerkers hard werken bij de kassa, de wasstraat en de interieurbaan. Alles gaat gemoedelijk, maar nog wel onder begeleiding van vaste medewerkers.

Lees het volledige verhaal bij zusterblad CarwashPro:
https://www.carwashpro.nl/ondernemen/2017/12/12/eerste-lichting-bob-academy-afgestudeerd-als-wasstraat-medewerker/

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.