‘Elektrische auto vormt kans voor carwashbedrijven’

Elektrische auto’s staan nog steeds lang stil om op te laden. Carwash-ondernemers kunnen hiervan profiteren door stekkerauto’s te wassen terwijl ze worden opgeladen. Dat was één van de ideeën die vorige week werden geopperd tijdens een discussieforum dat plaatsvond op de Tankstation Vakbeurs in Houten.

Tijdens het forum gingen panelleden in gesprek over de toekomst van de carwashbranche in de Benelux, waarbij ook de opkomst van elektrische en zelfrijdende auto’s aan bod kwam. Aan tafel zaten Peter van der Veen van Washtec, Suzanne Huisman van de Belgische branchevereniging BBRV, Erik Stern van Bovag, ondernemer en Beta-bestuurslid Erik Lagendijk en Ton Janssen van EenzetCarwash.

Lees het volledige verhaal bij zusterblad CarwashPro, waarin verder wordt ingegaan op de invloed van elektrische en zelfrijdende auto’s op autowasbedrijven.

www.carwashpro.nl/ondernemen/2017/11/21/carwash-discussieforum-laat-elektrische-auto-wassen-tijdens-het-opladen/

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

‘Elektrische auto vormt kans voor carwashbedrijven’ | TankPro.nl

‘Elektrische auto vormt kans voor carwashbedrijven’

Elektrische auto’s staan nog steeds lang stil om op te laden. Carwash-ondernemers kunnen hiervan profiteren door stekkerauto’s te wassen terwijl ze worden opgeladen. Dat was één van de ideeën die vorige week werden geopperd tijdens een discussieforum dat plaatsvond op de Tankstation Vakbeurs in Houten.

Tijdens het forum gingen panelleden in gesprek over de toekomst van de carwashbranche in de Benelux, waarbij ook de opkomst van elektrische en zelfrijdende auto’s aan bod kwam. Aan tafel zaten Peter van der Veen van Washtec, Suzanne Huisman van de Belgische branchevereniging BBRV, Erik Stern van Bovag, ondernemer en Beta-bestuurslid Erik Lagendijk en Ton Janssen van EenzetCarwash.

Lees het volledige verhaal bij zusterblad CarwashPro, waarin verder wordt ingegaan op de invloed van elektrische en zelfrijdende auto’s op autowasbedrijven.

www.carwashpro.nl/ondernemen/2017/11/21/carwash-discussieforum-laat-elektrische-auto-wassen-tijdens-het-opladen/

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.