Berkman wil onbemand wassen uitbreiden na succesvolle pilot

Het aantal getankte liters is bij een Berkman-station met 13 procent toegenomen sinds de introductie van een nieuw carwashconcept op deze plek. Dat vertelt Pieter Berkman, mede-eigenaar van de tankstationketen uit Barendrecht. Een jaar geleden was het bedrijf de eerste die het onbemande FuelWash-concept van EenzetCarwash een kans gaf. Inmiddels is Berkman dusdanig tevreden dat hij onderzoek laat doen naar de mogelijkheden voor onbemend wassen op zeven andere locaties.

De meeste tankstations van Berkman zijn onbemand. Een jaar geleden nam hij daarom het besluit om ook het wassen zonder personeel een kans te geven. Hij deed dit op de locatie in Zoetermeer, waar Fuelwash werd geïnstalleerd. Een jaar later kijkt hij met tevredenheid terug. Op de desbetreffende locatie nam de verkochte brandstof met 13 procent toe. Daarnaast wordt de laatste maanden minder pompkorting gegeven.

Lees het volledige verhaal op zusterblad CarwashPro:

www.carwashpro.nl/ondernemen/2017/11/14/berkman-wil-onbemand-wassen-uitbreiden-na-succesvolle-pilot/

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Berkman wil onbemand wassen uitbreiden na succesvolle pilot | TankPro.nl

Berkman wil onbemand wassen uitbreiden na succesvolle pilot

Het aantal getankte liters is bij een Berkman-station met 13 procent toegenomen sinds de introductie van een nieuw carwashconcept op deze plek. Dat vertelt Pieter Berkman, mede-eigenaar van de tankstationketen uit Barendrecht. Een jaar geleden was het bedrijf de eerste die het onbemande FuelWash-concept van EenzetCarwash een kans gaf. Inmiddels is Berkman dusdanig tevreden dat hij onderzoek laat doen naar de mogelijkheden voor onbemend wassen op zeven andere locaties.

De meeste tankstations van Berkman zijn onbemand. Een jaar geleden nam hij daarom het besluit om ook het wassen zonder personeel een kans te geven. Hij deed dit op de locatie in Zoetermeer, waar Fuelwash werd geïnstalleerd. Een jaar later kijkt hij met tevredenheid terug. Op de desbetreffende locatie nam de verkochte brandstof met 13 procent toe. Daarnaast wordt de laatste maanden minder pompkorting gegeven.

Lees het volledige verhaal op zusterblad CarwashPro:

www.carwashpro.nl/ondernemen/2017/11/14/berkman-wil-onbemand-wassen-uitbreiden-na-succesvolle-pilot/

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.