Bob Autowas neemt vestigingen Carewash Gouda en Waddinxveen over

Bob Autowas is sinds begin deze maand eigenaar van twee Carewash-vestigingen. Hierdoor heeft Bob Autowas in totaal negentien vestigingen die de Bob-naam dragen. “Ik moet het ook wel waarmaken als ik wat roep natuurlijk”, doelt Mark de Graaf, eigenaar van Bob Autowas, op de 50 wasstraten die hij binnen vijf jaar in bezit wil hebben. Volgens hem is de overname snel gegaan.

“Uiteindelijk duurde het een paar maanden voor alles rond was.” De onderhandelingen waren volgens De Graaf snel afgerond, maar de contractuele afhandeling duurde wat langer. “Vanaf 1 november hebben de vestigingen onze naam en behoren ze officieel tot Bob Autowas”, zegt hij. Het omkleuren van de wasstraten moet nog voor het einde van dit jaar gedaan zijn.

Lees het gehele verhaal op zusterblad CarwashPro:

www.carwashpro.nl/ondernemen/2017/11/01/bob-autowas-neemt-vestigingen-carewash-gouda-en-waddinxveen-over/

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Bob Autowas neemt vestigingen Carewash Gouda en Waddinxveen over | TankPro.nl

Bob Autowas neemt vestigingen Carewash Gouda en Waddinxveen over

Bob Autowas is sinds begin deze maand eigenaar van twee Carewash-vestigingen. Hierdoor heeft Bob Autowas in totaal negentien vestigingen die de Bob-naam dragen. “Ik moet het ook wel waarmaken als ik wat roep natuurlijk”, doelt Mark de Graaf, eigenaar van Bob Autowas, op de 50 wasstraten die hij binnen vijf jaar in bezit wil hebben. Volgens hem is de overname snel gegaan.

“Uiteindelijk duurde het een paar maanden voor alles rond was.” De onderhandelingen waren volgens De Graaf snel afgerond, maar de contractuele afhandeling duurde wat langer. “Vanaf 1 november hebben de vestigingen onze naam en behoren ze officieel tot Bob Autowas”, zegt hij. Het omkleuren van de wasstraten moet nog voor het einde van dit jaar gedaan zijn.

Lees het gehele verhaal op zusterblad CarwashPro:

www.carwashpro.nl/ondernemen/2017/11/01/bob-autowas-neemt-vestigingen-carewash-gouda-en-waddinxveen-over/

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.