Themawasstraten rondom Halloween winnen aan populariteit

Meerdere wasstraten werden dit weekend omgetoverd tot Halloween-carwashes. In Dordrecht werden zelfs twee verschillende wasstraten voor een avond omgetoverd tot was-spookhuis. De Walvis en Bob Autowas werden een dag na elkaar gethematiseerd. “Het is het tweede jaar dat we dit doen. Vorig jaar was zo’n succes, dat dit jaar nog twee andere filialen een zelfde actie deden”, aldus Nathalie van IJzeren, teamleidster van Bob Autowas in Dordrecht en initiatiefneemster van de Halloween-wasstraten bij het concern.

De teamleidster toverde vorig jaar voor het eerst de wasstraat om tot spookhuis, met succes. In eerste instantie stond de rayonmanager er volgens haar nog wat sceptisch tegenover. Uiteindelijk mocht ze het toch eens proberen. “Eigenaar van Bob Autowas, Mark de Graaf, vroeg me na afloop van de actie of ik met teamleiders van andere locaties eens wilde nadenken over wat nog meer mogelijk is op het gebied van speciale acties.” Dat leidde ook al tot een klein kerstthema in Dordrecht. Daarnaast haakten de vestigingen in Cuijk en Berkel en Rodenrijs aan bij het Halloween-idee.

Lees het gehele verhaal op zusterblad CarwashPro, waarin eerdergenoemde wasbedrijven vertellen over wat de thema-wasstraat ze heeft opgeleverd.

www.carwashpro.nl/ondernemen/2017/10/31/themawasstraten-rondom-halloween-winnen-aan-populariteit/

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.