De Pooter Olie ziet toekomst in België en carwash

Maarten de Pooter en Joost de Pooter willen zich de komende tijd focussen op de Belgische markt. De broers kochten enkele jaren geleden een tankstation net over de grens in België en dat smaakte naar meer. “Vooral op carwashgebied is er veel te halen. Die markt is zich namelijk nog volop aan het ontwikkelen”, denken beiden hardop.

De broers hebben met al hun stations momenteel het grootste gedeelte van Zeeuws-Vlaanderen gedekt qua brandstof. Ze willen het bedrijf laten groeien door middel van schaalvergroting. Hun focus ligt hierbij op het toevoegen van interessante locaties in België. “Vanwege de bevolkingsdichtheid is het een zeer interessante markt voor ons. Bovendien is België nabij. De afstand van ons naar de grens is kort.”

Lees bij zusterblad CarwashPro het gehele verhaal, waarin de broers nog meer vertellen over de plannen in België en over de verdere toekomststrategie:

www.carwashpro.nl/ondernemen/2017/10/10/de-pooter-olie-ziet-toekomst-in-belgie-en-carwash/

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

De Pooter Olie ziet toekomst in België en carwash | TankPro.nl

De Pooter Olie ziet toekomst in België en carwash

Maarten de Pooter en Joost de Pooter willen zich de komende tijd focussen op de Belgische markt. De broers kochten enkele jaren geleden een tankstation net over de grens in België en dat smaakte naar meer. “Vooral op carwashgebied is er veel te halen. Die markt is zich namelijk nog volop aan het ontwikkelen”, denken beiden hardop.

De broers hebben met al hun stations momenteel het grootste gedeelte van Zeeuws-Vlaanderen gedekt qua brandstof. Ze willen het bedrijf laten groeien door middel van schaalvergroting. Hun focus ligt hierbij op het toevoegen van interessante locaties in België. “Vanwege de bevolkingsdichtheid is het een zeer interessante markt voor ons. Bovendien is België nabij. De afstand van ons naar de grens is kort.”

Lees bij zusterblad CarwashPro het gehele verhaal, waarin de broers nog meer vertellen over de plannen in België en over de verdere toekomststrategie:

www.carwashpro.nl/ondernemen/2017/10/10/de-pooter-olie-ziet-toekomst-in-belgie-en-carwash/

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.