Carwash-bedrijf Washin7 strijkt neer in Bergen op Zoom

Washin7 gaat zich in Bergen op Zoom vestigen. Wethouder Ad Coppens heeft afgelopen weekend de verkoopovereenkomst met Washin7-eigenaar Frank Vekemans ondertekend. De nieuwe carwash komt op de plek van een voormalige Volkswagen-autoshowroom. Dit gebouw wordt gesloopt om plaats te maken voor een nieuwe grote wasstraat.

Vekemans opende eerder al wasstraten in Eindhoven en Roosendaal. “Het nieuwe project moet nog mooier worden dan mijn eerdere panden”, zegt hij enthousiast. De ondernemer is blij dat het nu allemaal rond lijkt te komen. “De voorbereidingen zijn in volle gang. De overeenkomst is getekend en de bouwaanvraag is ook bijna klaar. Daarna kunnen we zo snel mogelijk beginnen aan de bouw.”

Lees het hele verhaal op zusterblad CarwashPro:

www.carwashpro.nl/ondernemen/2017/09/28/washin7-strijkt-neer-in-bergen-op-zoom/

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Carwash-bedrijf Washin7 strijkt neer in Bergen op Zoom | TankPro.nl

Carwash-bedrijf Washin7 strijkt neer in Bergen op Zoom

Washin7 gaat zich in Bergen op Zoom vestigen. Wethouder Ad Coppens heeft afgelopen weekend de verkoopovereenkomst met Washin7-eigenaar Frank Vekemans ondertekend. De nieuwe carwash komt op de plek van een voormalige Volkswagen-autoshowroom. Dit gebouw wordt gesloopt om plaats te maken voor een nieuwe grote wasstraat.

Vekemans opende eerder al wasstraten in Eindhoven en Roosendaal. “Het nieuwe project moet nog mooier worden dan mijn eerdere panden”, zegt hij enthousiast. De ondernemer is blij dat het nu allemaal rond lijkt te komen. “De voorbereidingen zijn in volle gang. De overeenkomst is getekend en de bouwaanvraag is ook bijna klaar. Daarna kunnen we zo snel mogelijk beginnen aan de bouw.”

Lees het hele verhaal op zusterblad CarwashPro:

www.carwashpro.nl/ondernemen/2017/09/28/washin7-strijkt-neer-in-bergen-op-zoom/

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.