Carwash-ondernemer start wasstraat met jaren 70-thema

Een wasstraat in Nieuwerkerk aan den IJssel is recentelijk omgetoverd tot een echte jaren 70-carwash. Dennis Steenbrugge is samen met zijn vader en broer eigenaar van de wasgelegenheid in de Zuid-Hollandse plaats en wilde de carwash eens flink aanpakken. “In februari namen we het complex over. Er was een hoop achterstallig onderhoud, vergane glorie.” Hij kocht de wasstraat als liefhebber, omdat hij er zelf in het verleden altijd ging wassen met zijn gehele familie.

Steenbrugge komt zelf uit de regio en als liefhebber van auto’s riep hij in het verleden al dat wanneer het complex te koop zou komen, hij wel geïnteresseerd was. “Dat gebeurde dus uiteindelijk en toen is de bal gaan rollen.” De ondernemer heeft een verleden in de autobranche. “Ik heb altijd bij BMW gewerkt tot ik acht jaar geleden de bouwwereld in ging.” Hij besloot dus een sprong in het diepe te maken en de wasstraat met de omliggende grond als potentiële ontwikkellocatie aan te schaffen.

Lees het gehele verhaal op zusterblad CarwashPro, waarin Steenbrugge onder meer praat over zijn personeelsbeleid en zijn wasprogramma’s, die een bijzondere naam hebben gekregen:

www.carwashpro.nl/ondernemen/2017/09/26/carwash-ondernemer-start-wasstraat-met-jaren-70-thema/

Auteur: Tom van Gurp

1 reactie op “Carwash-ondernemer start wasstraat met jaren 70-thema”

Martin Van Gent|25.04.21|16:06

Ik dacht een leuke wasserij waar ze altijd blij zijn met nieuwe klanten. Wij hebben meerder auto’s maar toen ik de eerste keer met mijn dodge ram 1500 kwam wilde ze die voor 8euro niet wassen. Ik moet minimaal het programma van 13 euro kiezen dat is 20 euro per maand als ik wekenlijks was. Mijn auto is te groot zou ik dan voor een fort ka of een smart minder betalen?Gelukkig doen ze daar bij hello carwash niet moeilijk over.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Carwash-ondernemer start wasstraat met jaren 70-thema | TankPro.nl

Carwash-ondernemer start wasstraat met jaren 70-thema

Een wasstraat in Nieuwerkerk aan den IJssel is recentelijk omgetoverd tot een echte jaren 70-carwash. Dennis Steenbrugge is samen met zijn vader en broer eigenaar van de wasgelegenheid in de Zuid-Hollandse plaats en wilde de carwash eens flink aanpakken. “In februari namen we het complex over. Er was een hoop achterstallig onderhoud, vergane glorie.” Hij kocht de wasstraat als liefhebber, omdat hij er zelf in het verleden altijd ging wassen met zijn gehele familie.

Steenbrugge komt zelf uit de regio en als liefhebber van auto’s riep hij in het verleden al dat wanneer het complex te koop zou komen, hij wel geïnteresseerd was. “Dat gebeurde dus uiteindelijk en toen is de bal gaan rollen.” De ondernemer heeft een verleden in de autobranche. “Ik heb altijd bij BMW gewerkt tot ik acht jaar geleden de bouwwereld in ging.” Hij besloot dus een sprong in het diepe te maken en de wasstraat met de omliggende grond als potentiële ontwikkellocatie aan te schaffen.

Lees het gehele verhaal op zusterblad CarwashPro, waarin Steenbrugge onder meer praat over zijn personeelsbeleid en zijn wasprogramma’s, die een bijzondere naam hebben gekregen:

www.carwashpro.nl/ondernemen/2017/09/26/carwash-ondernemer-start-wasstraat-met-jaren-70-thema/

Auteur: Tom van Gurp

1 reactie op “Carwash-ondernemer start wasstraat met jaren 70-thema”

Martin Van Gent|25.04.21|16:06

Ik dacht een leuke wasserij waar ze altijd blij zijn met nieuwe klanten. Wij hebben meerder auto’s maar toen ik de eerste keer met mijn dodge ram 1500 kwam wilde ze die voor 8euro niet wassen. Ik moet minimaal het programma van 13 euro kiezen dat is 20 euro per maand als ik wekenlijks was. Mijn auto is te groot zou ik dan voor een fort ka of een smart minder betalen?Gelukkig doen ze daar bij hello carwash niet moeilijk over.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.