Loogman: Grillige sfeer wassector gevolg van oververzadigde markt

Carwash-ondernemer Ger Loogman maakt zich zorgen om de huidige sfeer en de toekomst van de autowassector. Tips en ideeën uitwisselen is er niet meer bij. Collega’s van nu kunnen in de toekomst elkaars concurrent zijn, denkt hij. Toch wil Loogman blijven ontwikkelen en vernieuwen. Daarom heeft de ondernemer een speciale denktank opgericht, een groep van vier personen met verschillende achtergronden die eens per week samenkomt om over de toekomst van het tanken en wassen na te denken.

Loogman werd onlangs Ondernemer van het Jaar in de provincie Noord-Holland en is trots op wat hij in veertig jaar in de branche bereikt heeft. “Om zo’n prijs te winnen, voelt enorm goed. Ik wilde eerst niet meedoen, maar mensen in mijn omgeving zeiden dat ik het gewoon eens moest doen”, zegt Loogman. De rest is geschiedenis. Niet alleen won hij op lokaal niveau, hij won daarna ook de provinciale prijs in de categorie Grote Bedrijven.

Bedenkingen

Met acht vestigingen heeft hij inmiddels zo’n 270 medewerkers in dienst. Een grote speler in de carwashbranche dus. Ondanks zijn succes heeft hij ook bedenkingen. Niet zozeer over zijn eigen toekomst, maar wel over die van de sector.

Lees het gehele verhaal op zusterblad CarwashPro:

www.carwashpro.nl/ondernemen/2017/09/19/loogman-grillige-sfeer-wassector-gevolg-van-oververzadigde-markt/

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Loogman: Grillige sfeer wassector gevolg van oververzadigde markt | TankPro.nl

Loogman: Grillige sfeer wassector gevolg van oververzadigde markt

Carwash-ondernemer Ger Loogman maakt zich zorgen om de huidige sfeer en de toekomst van de autowassector. Tips en ideeën uitwisselen is er niet meer bij. Collega’s van nu kunnen in de toekomst elkaars concurrent zijn, denkt hij. Toch wil Loogman blijven ontwikkelen en vernieuwen. Daarom heeft de ondernemer een speciale denktank opgericht, een groep van vier personen met verschillende achtergronden die eens per week samenkomt om over de toekomst van het tanken en wassen na te denken.

Loogman werd onlangs Ondernemer van het Jaar in de provincie Noord-Holland en is trots op wat hij in veertig jaar in de branche bereikt heeft. “Om zo’n prijs te winnen, voelt enorm goed. Ik wilde eerst niet meedoen, maar mensen in mijn omgeving zeiden dat ik het gewoon eens moest doen”, zegt Loogman. De rest is geschiedenis. Niet alleen won hij op lokaal niveau, hij won daarna ook de provinciale prijs in de categorie Grote Bedrijven.

Bedenkingen

Met acht vestigingen heeft hij inmiddels zo’n 270 medewerkers in dienst. Een grote speler in de carwashbranche dus. Ondanks zijn succes heeft hij ook bedenkingen. Niet zozeer over zijn eigen toekomst, maar wel over die van de sector.

Lees het gehele verhaal op zusterblad CarwashPro:

www.carwashpro.nl/ondernemen/2017/09/19/loogman-grillige-sfeer-wassector-gevolg-van-oververzadigde-markt/

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.