Staatssecretaris, Philippe de Backer

Belgische staatssecretaris komt in actie voor carwashsector

Staatssecretaris voor de Bestrijding van Sociale Fraude, Philippe de Backer komt in actie om de carwashsector in België eerlijker te maken. Dit omdat er carwashes opduiken die zich niet aan de regels houden. Samen met de Belgische branchevereniging (BBRV) gaat hij werken aan een plan dat dit najaar al in werking zou moeten treden. CarwashPro werd uitgenodigd op het kantoor van de staatssecretaris en sprak met Philippe de Backer over de problemen en zijn oplossingen voor de sector. 

Om aandacht te vragen voor het probleem besloot De Backer zelf onlangs het goede voorbeeld te geven. Speciaal voor de pers trok hij zijn oude kleding aan en waste hij meerdere wagens bij XL Carwash in Kontich (bij Antwerpen). Hij deed dit om op een ludieke manier aandacht te vragen voor het ophanden zijnde PEC-plan voor de carwashsector. “Het Plan voor Eerlijke Concurrentie moet de branche eerlijker maken”, aldus de staatssecretaris.

Lees het uitgebreide interview met de staatssecretaris op:
https://www.carwashpro.nl/ondernemen/2017/08/15/staatssecretaris-komt-in-actie-voor-carwashsector/

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Belgische staatssecretaris komt in actie voor carwashsector | TankPro.nl
Staatssecretaris, Philippe de Backer

Belgische staatssecretaris komt in actie voor carwashsector

Staatssecretaris voor de Bestrijding van Sociale Fraude, Philippe de Backer komt in actie om de carwashsector in België eerlijker te maken. Dit omdat er carwashes opduiken die zich niet aan de regels houden. Samen met de Belgische branchevereniging (BBRV) gaat hij werken aan een plan dat dit najaar al in werking zou moeten treden. CarwashPro werd uitgenodigd op het kantoor van de staatssecretaris en sprak met Philippe de Backer over de problemen en zijn oplossingen voor de sector. 

Om aandacht te vragen voor het probleem besloot De Backer zelf onlangs het goede voorbeeld te geven. Speciaal voor de pers trok hij zijn oude kleding aan en waste hij meerdere wagens bij XL Carwash in Kontich (bij Antwerpen). Hij deed dit om op een ludieke manier aandacht te vragen voor het ophanden zijnde PEC-plan voor de carwashsector. “Het Plan voor Eerlijke Concurrentie moet de branche eerlijker maken”, aldus de staatssecretaris.

Lees het uitgebreide interview met de staatssecretaris op:
https://www.carwashpro.nl/ondernemen/2017/08/15/staatssecretaris-komt-in-actie-voor-carwashsector/

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.