Ondernemers mikken met verkorte wasstraat op hoger marktsegment

Op drie verschillende plekken verspreid over Nederland wordt momenteel hard gewerkt om nieuwe carwash-locaties op te leveren. De drie bedrijven krijgen dezelfde machine, een wasstraat van Istobal Type TA. Hoewel het om dezelfde machines gaat, lijken de vestigingen geenszins op elkaar. Zusterblad CarwashPro bezocht met Jan van Dillen van Eenzet Carwash alle locaties en sprak met de ondernemers.

Voor de ‘Tour du Eenzet’, wordt gestart in Roermond, vervolgens wordt gekeken in Heteren, vlakbij het hoofdkantoor van de carwash-leverancier, om af te sluiten in Zeeland. Deze drie wasstraten zijn recentelijk gebouwd en hebben een Istobal-machine van het type TA. Deze wordt door Eenzet Carwash aangeraden als verwacht wordt dat een bedrijf tussen de 20.000 en 30.000 wassingen per jaar kan halen. “Zijn dat er meer, dan gaan we kijken naar de grotere wasstraat, de TC”, aldus Van Dillen.

Lees het uitgebreide verhaal over de drie carwashbedrijven en wat de ondernemers van plan zijn:

www.carwashpro.nl/ondernemen/2017/08/01/ondernemers-mikken-met-verkorte-wasstraat-op-hogere-marktsegment/

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Ondernemers mikken met verkorte wasstraat op hoger marktsegment | TankPro.nl

Ondernemers mikken met verkorte wasstraat op hoger marktsegment

Op drie verschillende plekken verspreid over Nederland wordt momenteel hard gewerkt om nieuwe carwash-locaties op te leveren. De drie bedrijven krijgen dezelfde machine, een wasstraat van Istobal Type TA. Hoewel het om dezelfde machines gaat, lijken de vestigingen geenszins op elkaar. Zusterblad CarwashPro bezocht met Jan van Dillen van Eenzet Carwash alle locaties en sprak met de ondernemers.

Voor de ‘Tour du Eenzet’, wordt gestart in Roermond, vervolgens wordt gekeken in Heteren, vlakbij het hoofdkantoor van de carwash-leverancier, om af te sluiten in Zeeland. Deze drie wasstraten zijn recentelijk gebouwd en hebben een Istobal-machine van het type TA. Deze wordt door Eenzet Carwash aangeraden als verwacht wordt dat een bedrijf tussen de 20.000 en 30.000 wassingen per jaar kan halen. “Zijn dat er meer, dan gaan we kijken naar de grotere wasstraat, de TC”, aldus Van Dillen.

Lees het uitgebreide verhaal over de drie carwashbedrijven en wat de ondernemers van plan zijn:

www.carwashpro.nl/ondernemen/2017/08/01/ondernemers-mikken-met-verkorte-wasstraat-op-hogere-marktsegment/

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.