Femke Halsema investeert in Bob Autowas

Voormalig GroenLinks-politica Femke Halsema wordt obligatiehouder van Bob Autowas via haar bestuursfunctie bij Start Foundation. Deze stichting wil arbeidsbeperkten aan een baan helpen en ziet daar mogelijkheden voor bij het carwash-bedrijf. Daarom heeft Start voor een kwart miljoen aan obligaties gekocht. Ook de overige waardepapieren hebben inmiddels een eigenaar gevonden. Daardoor komt er 2,5 miljoen euro kapitaal vrij voor het bedrijf van carwash-ondernemer Mark de Graaf.

Alle obligaties die door Bob Autowas eind mei werden uitgegeven via de mkb-beurs NPEX zijn dus verkocht. “Ik ben nu rustig aan het afwegen hoe we precies gaan uitbreiden en waar het geld naar toe gaat”, aldus De Graaf. Of hij in de toekomst nogmaals obligaties gaat uitgeven, weet hij nog niet. “Ik kijk nu stap voor stap naar de toekomst.”

Lees meer over de plannen van Mark de Graaf en over de investering van Start Foundation bij vakblad CarwashPro:

www.carwashpro.nl/ondernemen/2017/07/18/femke-halsema-wordt-obligatiehouder-van-bob-autowas/

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Femke Halsema investeert in Bob Autowas | TankPro.nl

Femke Halsema investeert in Bob Autowas

Voormalig GroenLinks-politica Femke Halsema wordt obligatiehouder van Bob Autowas via haar bestuursfunctie bij Start Foundation. Deze stichting wil arbeidsbeperkten aan een baan helpen en ziet daar mogelijkheden voor bij het carwash-bedrijf. Daarom heeft Start voor een kwart miljoen aan obligaties gekocht. Ook de overige waardepapieren hebben inmiddels een eigenaar gevonden. Daardoor komt er 2,5 miljoen euro kapitaal vrij voor het bedrijf van carwash-ondernemer Mark de Graaf.

Alle obligaties die door Bob Autowas eind mei werden uitgegeven via de mkb-beurs NPEX zijn dus verkocht. “Ik ben nu rustig aan het afwegen hoe we precies gaan uitbreiden en waar het geld naar toe gaat”, aldus De Graaf. Of hij in de toekomst nogmaals obligaties gaat uitgeven, weet hij nog niet. “Ik kijk nu stap voor stap naar de toekomst.”

Lees meer over de plannen van Mark de Graaf en over de investering van Start Foundation bij vakblad CarwashPro:

www.carwashpro.nl/ondernemen/2017/07/18/femke-halsema-wordt-obligatiehouder-van-bob-autowas/

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.