Nieuwe Belgische branchevereniging strijdt tegen illegale handwassers

België krijgt een belangenvereniging voor de carwash-branche: de BBRV. De laatste puntjes worden momenteel door initiatiefneemster Suzanne Huisman (27) op de i gezet, waarna de vereniging aan het einde van deze maand officieel van start gaat. Volgens haar was er grote interesse vanuit de sector in het idee om een beroepsvereniging op te zetten. “Het gaat een beetje op Bovag lijken qua wat we de ondernemers willen bieden. Eén van de speerpunten wordt het aanpakken van illegale handwassers.”

De handwassers, in de volksmond ook wel paki-washes genoemd, vormen in grote delen van België een enorm probleem. “Het is één van de punten die we zeer hoog op de agenda hebben staan”, zegt Huisman. Ze heeft alvast een kleine stap vooruit gezet door contact te leggen met de adviseur van de desbetreffende staatssecretaris. “Samen gaan we de strijd aan. We hebben afgesproken alle meldingen van illegale handwassers te verzamelen en door te geven.”

Lees bij zusterblad CarwashPro meer over de nieuwe vereniging en de strijd illegale handwassers:

www.carwashpro.nl/algemeen/2017/06/14/nieuwe-belgische-branchevereniging-strijdt-tegen-illegale-handwassers/

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuwe Belgische branchevereniging strijdt tegen illegale handwassers | TankPro.nl

Nieuwe Belgische branchevereniging strijdt tegen illegale handwassers

België krijgt een belangenvereniging voor de carwash-branche: de BBRV. De laatste puntjes worden momenteel door initiatiefneemster Suzanne Huisman (27) op de i gezet, waarna de vereniging aan het einde van deze maand officieel van start gaat. Volgens haar was er grote interesse vanuit de sector in het idee om een beroepsvereniging op te zetten. “Het gaat een beetje op Bovag lijken qua wat we de ondernemers willen bieden. Eén van de speerpunten wordt het aanpakken van illegale handwassers.”

De handwassers, in de volksmond ook wel paki-washes genoemd, vormen in grote delen van België een enorm probleem. “Het is één van de punten die we zeer hoog op de agenda hebben staan”, zegt Huisman. Ze heeft alvast een kleine stap vooruit gezet door contact te leggen met de adviseur van de desbetreffende staatssecretaris. “Samen gaan we de strijd aan. We hebben afgesproken alle meldingen van illegale handwassers te verzamelen en door te geven.”

Lees bij zusterblad CarwashPro meer over de nieuwe vereniging en de strijd illegale handwassers:

www.carwashpro.nl/algemeen/2017/06/14/nieuwe-belgische-branchevereniging-strijdt-tegen-illegale-handwassers/

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.