Jochem Janssen nieuwe Managing Director van WashTec Benelux

WashTec heeft Jochem Janssen per 1 maart benoemd als Managing Director van WashTec Benelux. Sinds die datum heeft Jochem een grondige kennismaking en inwerkperiode doorlopen, zowel bij het hoofdkantoor in het Duitse Augsburg als in België en Nederland. Het management team bestaat naast Jochem uit servicedirecteur Ger Heijnis en financieel directeur Rob Stook.

Met de komst van de nieuwe Managing Director wordt de verdere professionalisering van WashTec Benelux voortgezet, waarbij de focus ligt op het vergroten van de klantgerichtheid, de klanttevredenheid en het realiseren van groei.

Lees meer over Jochem Janssen en bekijk een foto op zusterblad CarwashPro:

www.carwashpro.nl/algemeen/2017/05/30/washtec-stelt-nieuwe-managing-director-benelux-aan/

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Jochem Janssen nieuwe Managing Director van WashTec Benelux | TankPro.nl

Jochem Janssen nieuwe Managing Director van WashTec Benelux

WashTec heeft Jochem Janssen per 1 maart benoemd als Managing Director van WashTec Benelux. Sinds die datum heeft Jochem een grondige kennismaking en inwerkperiode doorlopen, zowel bij het hoofdkantoor in het Duitse Augsburg als in België en Nederland. Het management team bestaat naast Jochem uit servicedirecteur Ger Heijnis en financieel directeur Rob Stook.

Met de komst van de nieuwe Managing Director wordt de verdere professionalisering van WashTec Benelux voortgezet, waarbij de focus ligt op het vergroten van de klantgerichtheid, de klanttevredenheid en het realiseren van groei.

Lees meer over Jochem Janssen en bekijk een foto op zusterblad CarwashPro:

www.carwashpro.nl/algemeen/2017/05/30/washtec-stelt-nieuwe-managing-director-benelux-aan/

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.