Een tankstation met daarna een carwash; Kees Kuiper deed het andersom

Waar veel tankstations-ondermers na verloop van tijd ook een carwash openen, deed Kees Kuiper (53) uit Abcoude dit precies andersom. Hij begon zo’n 16 jaar geleden met een roll-over en wasboxen als Autowasserette Hollandse Kade. Een aantal jaar later besloot hij te onderzoeken of een vergunning voor een tankstation alsnog tot de mogelijkheden behoorde. Door contacten die hij opdeed op de Tankstation Vakbeurs werd samen met Tamoil een Express-station bij de carwash gerealiseerd.

Bijna 16 jaar geleden begon hij zijn carwash aan de Hollandse Kade in Abcoude. Sinds die tijd is er veel veranderd volgens hem. “We zijn op alle vlakken bijna volledig onbemand en 24 uur per dag geopend”, zegt Kuiper. De vestiging is onbemand en er kan uitsluitend met betaalpassen worden afgerekend aan de pomp.

Lees het volledige verhaal, waarin Kuiper praat over onder meer zijn ervaringen met onbemand wassen, contactloos betalen en over het feit dat steeds minder jongeren een auto bezitten.

/www.carwashpro.nl/ondernemen/2017/05/16/een-tankstation-met-daarna-een-carwash-kees-kuiper-deed-het-andersom/

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Een tankstation met daarna een carwash; Kees Kuiper deed het andersom | TankPro.nl

Een tankstation met daarna een carwash; Kees Kuiper deed het andersom

Waar veel tankstations-ondermers na verloop van tijd ook een carwash openen, deed Kees Kuiper (53) uit Abcoude dit precies andersom. Hij begon zo’n 16 jaar geleden met een roll-over en wasboxen als Autowasserette Hollandse Kade. Een aantal jaar later besloot hij te onderzoeken of een vergunning voor een tankstation alsnog tot de mogelijkheden behoorde. Door contacten die hij opdeed op de Tankstation Vakbeurs werd samen met Tamoil een Express-station bij de carwash gerealiseerd.

Bijna 16 jaar geleden begon hij zijn carwash aan de Hollandse Kade in Abcoude. Sinds die tijd is er veel veranderd volgens hem. “We zijn op alle vlakken bijna volledig onbemand en 24 uur per dag geopend”, zegt Kuiper. De vestiging is onbemand en er kan uitsluitend met betaalpassen worden afgerekend aan de pomp.

Lees het volledige verhaal, waarin Kuiper praat over onder meer zijn ervaringen met onbemand wassen, contactloos betalen en over het feit dat steeds minder jongeren een auto bezitten.

/www.carwashpro.nl/ondernemen/2017/05/16/een-tankstation-met-daarna-een-carwash-kees-kuiper-deed-het-andersom/

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.