Beta Wassen: Schaalvergroting in de carwash zet komende jaren door

Een trend op wasgebied die volgens branchevereniging Beta steeds meer te zien zal zijn in de nabije toekomst, is schaalvergroting. Mede daarom wordt het steeds belangrijker om onderscheidend te zijn. Dat zeggen Klaus Broersma en Geneviève Doornik van Beta Wassen. Zusterblad CarwashPro keek samen met hen naar de trends en verwachtingen op het gebied van auto’s wassen.

Wat in de tankstationbranche al tijden speelt, gaat volgens beiden ook steeds meer in de carwashbranche te zien zijn; schaalvergroting. “Hierdoor wordt de vijver waarin je vist steeds kleiner. Het is een trend die we al langer bij het tankgedeelte zagen. Een aantal bedrijven wordt door filiaaluitbreiding groter, kleinere bedrijven verdwijnen eerder”, aldus Doornik. Welke gevolgen gaat dit hebben voor autowasbedrijven en hoe kunnen ze hier op inspelen of zelfs hun voordeel mee doen? Lees het gehele verhaal op CarwashPro:

Beta Wassen: Schaalvergroting in de carwash zet komende jaren door

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.