Kärcher-Breda-Nederland-hoofdkantoor

Tokheim Service Groep en Kärcher starten samenwerking voor de carwash

Het Nederlandse hoofdkantoor van Kärcher in Breda.

Kärcher en Tokheim Service Groep gaan samenwerken voor de distributie en verkoop van carwash-installaties. Daartoe hebben beide bedrijven onlangs een overeenkomst getekend. TSG zorgt namens Kärcher voortaan voor de verkoop en verdeling van hun carwash-equipment in het petrolkanaal. Tevens neemt het bedrijf de installatie, garantie en onderhoud op zich van alle autowasklanten in Europa en Afrika.

De overeenkomst heeft betrekking op het hele productengamma van carwash-technologie, zoals wasstraten voor auto’s en trucks, jet wash- en zelfwassystemen.
 Met deze samenwerking breiden de twee firma’s hun business in de autowassector binnen petrol significant uit en versterken ze hun eigen positie in de markt.

Marktleider

Tokheim Service Groep (TSG) is marktleider in Nederland op het gebied van levering van apparatuur en services aan tankstations en oliemaatschappijen. Het bedrijf biedt zijn klanten een compleet pakket aan, van benzinepompen, betaalterminals, mediatoebehoren, tankinhoudmeetsystemen tot de productie van volledige Adblue-oplossingen. Daar komen dus wasinstallaties bij.

Het van oorsprong Duitse Kärcher is een familiebedrijf met meer dan 12.000 werknemers in 65 landen en heeft meer dan honderd dochterondernemingen. Afgelopen jaar behaalde het bedrijf zijn hoogste verkoopcijfers ooit, namelijk 2,33 miljard euro. De overeenkomst is onderworpen aan gebruikelijke informatie en goedkeuringen.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tokheim Service Groep en Kärcher starten samenwerking voor de carwash | TankPro.nl
Kärcher-Breda-Nederland-hoofdkantoor

Tokheim Service Groep en Kärcher starten samenwerking voor de carwash

Het Nederlandse hoofdkantoor van Kärcher in Breda.

Kärcher en Tokheim Service Groep gaan samenwerken voor de distributie en verkoop van carwash-installaties. Daartoe hebben beide bedrijven onlangs een overeenkomst getekend. TSG zorgt namens Kärcher voortaan voor de verkoop en verdeling van hun carwash-equipment in het petrolkanaal. Tevens neemt het bedrijf de installatie, garantie en onderhoud op zich van alle autowasklanten in Europa en Afrika.

De overeenkomst heeft betrekking op het hele productengamma van carwash-technologie, zoals wasstraten voor auto’s en trucks, jet wash- en zelfwassystemen.
 Met deze samenwerking breiden de twee firma’s hun business in de autowassector binnen petrol significant uit en versterken ze hun eigen positie in de markt.

Marktleider

Tokheim Service Groep (TSG) is marktleider in Nederland op het gebied van levering van apparatuur en services aan tankstations en oliemaatschappijen. Het bedrijf biedt zijn klanten een compleet pakket aan, van benzinepompen, betaalterminals, mediatoebehoren, tankinhoudmeetsystemen tot de productie van volledige Adblue-oplossingen. Daar komen dus wasinstallaties bij.

Het van oorsprong Duitse Kärcher is een familiebedrijf met meer dan 12.000 werknemers in 65 landen en heeft meer dan honderd dochterondernemingen. Afgelopen jaar behaalde het bedrijf zijn hoogste verkoopcijfers ooit, namelijk 2,33 miljard euro. De overeenkomst is onderworpen aan gebruikelijke informatie en goedkeuringen.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.