Carwash-ondernemer Van Boven zet vaders naam voort met recycle-systeem

Het recycle-systeem van Bas Autowas is zo populair dat de eerste installatie binnenkort zelfs naar Latijns-Amerika gaat. Directeur Maarten van Boven nam een tijd geleden noodgedwongen de zaken van Bas Autowas over en daarbij ook de ontwikkeling van het natuurlijke recycle-systeem: de Bas Bio-reactor. “Ik ben er enorm trots op. Het verste waar ons systeem nu gebruikt wordt is in BelgiĆ«, vlakbij de Franse grens”, vertelt Van Boven. Nu hij zaakvoerder is hoopt hij wereldwijd ondernemers enthousiast te maken voor het systeem.

Het eerste dat belangrijk is volgens de eigenaar is het onderscheid tussen hergebruiken van water en echt recyclen en dus ook zuiveren. “Veel wasstraten beweren al snel dat ze water recyclen, terwijl het eigenlijk niet zo is. Wat je veel ziet is dat wasstraten het gebruikte waswater alleen maar via ondergrondse putten rond laten gaan.”

Lees het volledige verhaal op onze nieuwe vaktitel CarwashPro:

www.carwashpro.nl/ondernemen/2017/04/04/bas-autowas-levert-recycle-systeem-aan-carwash-in-panama/

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Carwash-ondernemer Van Boven zet vaders naam voort met recycle-systeem | TankPro.nl

Carwash-ondernemer Van Boven zet vaders naam voort met recycle-systeem

Het recycle-systeem van Bas Autowas is zo populair dat de eerste installatie binnenkort zelfs naar Latijns-Amerika gaat. Directeur Maarten van Boven nam een tijd geleden noodgedwongen de zaken van Bas Autowas over en daarbij ook de ontwikkeling van het natuurlijke recycle-systeem: de Bas Bio-reactor. “Ik ben er enorm trots op. Het verste waar ons systeem nu gebruikt wordt is in BelgiĆ«, vlakbij de Franse grens”, vertelt Van Boven. Nu hij zaakvoerder is hoopt hij wereldwijd ondernemers enthousiast te maken voor het systeem.

Het eerste dat belangrijk is volgens de eigenaar is het onderscheid tussen hergebruiken van water en echt recyclen en dus ook zuiveren. “Veel wasstraten beweren al snel dat ze water recyclen, terwijl het eigenlijk niet zo is. Wat je veel ziet is dat wasstraten het gebruikte waswater alleen maar via ondergrondse putten rond laten gaan.”

Lees het volledige verhaal op onze nieuwe vaktitel CarwashPro:

www.carwashpro.nl/ondernemen/2017/04/04/bas-autowas-levert-recycle-systeem-aan-carwash-in-panama/

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.