Esso’s Tiger Wash met uitsterven bedreigd?

Nu Esso alle tankstations van de hand heeft gedaan komt wellicht ook een einde aan de Tiger Wash. Het logo op de carwashes is één van de laatste verwijzingen naar de reclametijger die rond 1952 in het leven werd geroepen door de keten. Wat zijn de plannen van exploitanten die Esso-stations hebben gekocht? Is er een toekomst weggelegd voor de oude merknaam Tiger Wash?

Tiger Wash is een beeldmerk dat lang geleden door Esso werd geïntroduceerd. Het bedrijf wilde door de associatie met het dier benadrukken dat zijn brandstoffen krachtig waren. Enige tijd later werd de tijger ook gebruikt voor autowaslocaties bij Esso-tankstations. CarwashPro vroeg diverse grote Esso-exploitanten naar hun plannen voor het carwash-merk.

Lees het gehele verhaal op onze nieuwe vaktitel CarwashPro:

www.carwashpro.nl/ondernemen/2017/03/28/essos-tiger-wash-met-uitsterven-bedreigd/

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.