Ondernemer wast zonder water op locatie

Het wassen van auto’s op locatie wint terrein in de wasbranche. Steeds meer zakelijke klanten laten een autowasser naar hun bedrijfspand komen om ervoor te zorgen dat het wagenpark weer glimt. Dat merkt de Amsterdamse ondernemer Ray Holleman, die zich met zijn bedrijf Park and Wash het afgelopen jaar op deze markt heeft gestort. Bij een groot bedrijf in de hoofdstad laat hij zien wat hij precies doet; wassen zonder water.

Vanwege de geringe ruimte die Holleman nodig heeft, is hij zeer mobiel. “Ik wring me wel tussen een aantal auto’s in. Ik heb in principe niets nodig”, zegt hij. Volgens hem is het daarom ook in populariteit aan het winnen. “De vraag naar dit soort diensten wordt steeds groter. Steeds meer bedrijven willen iemand zoals ik, omdat de drempel heel laag is.”

Lees het hele verhaal op ons nieuwe online vakblad CarwashPro:

http://www.carwashpro.nl/ondernemen/2017/03/14/ondernemer-wast-autos-op-locatie-zonder-water-te-gebruiken/

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Ondernemer wast zonder water op locatie | TankPro.nl

Ondernemer wast zonder water op locatie

Het wassen van auto’s op locatie wint terrein in de wasbranche. Steeds meer zakelijke klanten laten een autowasser naar hun bedrijfspand komen om ervoor te zorgen dat het wagenpark weer glimt. Dat merkt de Amsterdamse ondernemer Ray Holleman, die zich met zijn bedrijf Park and Wash het afgelopen jaar op deze markt heeft gestort. Bij een groot bedrijf in de hoofdstad laat hij zien wat hij precies doet; wassen zonder water.

Vanwege de geringe ruimte die Holleman nodig heeft, is hij zeer mobiel. “Ik wring me wel tussen een aantal auto’s in. Ik heb in principe niets nodig”, zegt hij. Volgens hem is het daarom ook in populariteit aan het winnen. “De vraag naar dit soort diensten wordt steeds groter. Steeds meer bedrijven willen iemand zoals ik, omdat de drempel heel laag is.”

Lees het hele verhaal op ons nieuwe online vakblad CarwashPro:

http://www.carwashpro.nl/ondernemen/2017/03/14/ondernemer-wast-autos-op-locatie-zonder-water-te-gebruiken/

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.