Shell De Wetering vernieuwd; verdubbeling aantal wassingen

Shell de Wetering in Utrecht is flink vernieuwd. Na een enquête onder de wassers werd besloten een interieurbaan te plaatsen en de wasstraat te vernieuwen, een investering van zo’n 850.000 euro. “Een maand lang hebben we de enquête afgenomen onder onze klanten. Het kostte ons nog eens een maand om de uitslagen te verwerken en te analyseren”, zegt carwash manager Dennis Kok (40). De investeringen lijken hun vruchten af te werpen. “Sinds december is door alle vernieuwingen het aantal wassingen verdubbeld”, aldus de manager.

Op een goede dag verwerkt de wasstraat zo’n vijfhonderd wassers. Het gemiddelde ligt tussen de twee- à driehonderd. Een verdubbeling ten opzichte van de situatie vóór de verbouwingen. “We hebben heel goed geïnventariseerd wat volgens de klanten niet in orde was in de vorige situatie. Er kwam een aantal duidelijke punten naar voren”, zegt hij.

Lees het gehele verhaal bij het nieuwe vakblad CarwashPro:

www.carwashpro.nl/ondernemen/2017/03/07/shell-de-wetering-vernieuwd-verdubbeling-aantal-wassingen/

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.