Robert Doornbos: De carwash is als een pitstop

De carwash is te vergelijken met een pitstop. “Het draait om snelheid, efficiëntie, service en waar voor je geld”, aldus Formule 1-coureur Robert Doornbos tijdens een interview met CarwashPro op de automotivebeurs Auto Prof. Tijdens dit evenement gaf de bekende autocoureur zijn visie op de overeenkomsten tussen de Formule 1 en de carwash-branche.

Robert Doornbos is zeker geen onbekende bij de wasstraat. “Ik rijd graag in een schone auto en wil daarom dat deze altijd netjes is. Als ik in Nederland ben, rijd ik vaak langs een vestiging van Loogman.” Energie en tijd zijn vaak een probleem voor hem. “De carwash is te vergelijken met een pitstop. Je wil snelheid, efficiëntie, service en waar voor je geld.” Hij ziet de verschillen daar dan ook zeker in. Jezelf onderscheiden is volgens hem heel erg belangrijk.

Lees het volledige verhaal op ons nieuwe online vakblad CarwashPro:

www.carwashpro.nl/ondernemen/2017/02/09/robert-doornbos-de-carwash-is-als-een-pitstop/

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.