Video: met de cabrio door de wasstraat

Tijdens de ‘in de cabrio door de wasstraat’-actie van BOB Autowas werden in totaal zo’n zeventig ritjes door de koude waterstralen gemaakt. “Veel mensen hebben op hun bucketlist staan dat ze weleens zonder dak door een wasstraat willen rijden. Met onze Mini on Tour-actie konden we mooi in die behoefte voorzien”, zegt woordvoerster Annelie Rolink. Jong en oud trotseerden volgens haar de kou. “In januari werd het gezien als alternatieve nieuwjaarsduik”, zegt ze lachend. Ook de verslaggever van CarwashPro probeerde het uit.

De ‘Mini on tour’- actie duurde zo’n vier maanden. Bij iedere vijf wasbeurten kregen abonnee-wassers een voucher waarmee ze online kans maken op één van de maandprijzen; 1, 2 of 3 jaar onbeperkt wassen bij alle filialen, of de hoofdprijs, een nieuwe Mini-cabrio van Breeman. “De winnaar krijgt zijn auto tijdens een feestelijke avond bij de autodealer.”

Bekijk de video en het volledige verhaal op onze nieuwe vaktitel CarwashPro:

http://www.carwashpro.nl/algemeen/2017/02/03/video-met-de-cabrio-door-de-wasstraat-bij-bob-autowas/

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Video: met de cabrio door de wasstraat | TankPro.nl

Video: met de cabrio door de wasstraat

Tijdens de ‘in de cabrio door de wasstraat’-actie van BOB Autowas werden in totaal zo’n zeventig ritjes door de koude waterstralen gemaakt. “Veel mensen hebben op hun bucketlist staan dat ze weleens zonder dak door een wasstraat willen rijden. Met onze Mini on Tour-actie konden we mooi in die behoefte voorzien”, zegt woordvoerster Annelie Rolink. Jong en oud trotseerden volgens haar de kou. “In januari werd het gezien als alternatieve nieuwjaarsduik”, zegt ze lachend. Ook de verslaggever van CarwashPro probeerde het uit.

De ‘Mini on tour’- actie duurde zo’n vier maanden. Bij iedere vijf wasbeurten kregen abonnee-wassers een voucher waarmee ze online kans maken op één van de maandprijzen; 1, 2 of 3 jaar onbeperkt wassen bij alle filialen, of de hoofdprijs, een nieuwe Mini-cabrio van Breeman. “De winnaar krijgt zijn auto tijdens een feestelijke avond bij de autodealer.”

Bekijk de video en het volledige verhaal op onze nieuwe vaktitel CarwashPro:

http://www.carwashpro.nl/algemeen/2017/02/03/video-met-de-cabrio-door-de-wasstraat-bij-bob-autowas/

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.