Autowasbedrijf onderscheidt zich met luxe truckwash

Schippersstop staat niet alleen bekend om zijn thema-wasstraat, maar ook om zijn automatische truckwash. Ondernemer Arie Schippers ontvangt vanuit de hele regio transportbedrijven die bereid zijn om een flinke omweg te maken om hun truck bij hem in Veldhoven te laten wassen. “Voor Nederlandse begrippen is deze wash echt heel luxe”, zegt hij. Lees hieronder het tweede deel uit de driedelige special met Schippersstop.

Hij kwam op het idee voor de ultramoderne en geautomatiseerde truckwash door voorbeelden uit Scandinavië. “Ik heb in Nederland met veel bedrijven gepraat, maar in eerste instantie kon niemand leveren wat ik wilde”, legt hij uit. De exploitant hoorde van een leverancier dat in Noord- Europa trucks in extreme weercondities opereren. “Er ligt daar bijna altijd sneeuw, waardoor de trucks en trailers ook enorm smerig worden. Dat gaat er niet af met een simpel spuitje.”

Lees het volledige verhaal op de nieuwe vaktitel CarwashPro:

www.carwashpro.nl/ondernemen/2017/01/31/autowasbedrijf-onderscheidt-zich-met-luxe-truckwash-naar-finse-maatstaven/

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Autowasbedrijf onderscheidt zich met luxe truckwash | TankPro.nl

Autowasbedrijf onderscheidt zich met luxe truckwash

Schippersstop staat niet alleen bekend om zijn thema-wasstraat, maar ook om zijn automatische truckwash. Ondernemer Arie Schippers ontvangt vanuit de hele regio transportbedrijven die bereid zijn om een flinke omweg te maken om hun truck bij hem in Veldhoven te laten wassen. “Voor Nederlandse begrippen is deze wash echt heel luxe”, zegt hij. Lees hieronder het tweede deel uit de driedelige special met Schippersstop.

Hij kwam op het idee voor de ultramoderne en geautomatiseerde truckwash door voorbeelden uit Scandinavië. “Ik heb in Nederland met veel bedrijven gepraat, maar in eerste instantie kon niemand leveren wat ik wilde”, legt hij uit. De exploitant hoorde van een leverancier dat in Noord- Europa trucks in extreme weercondities opereren. “Er ligt daar bijna altijd sneeuw, waardoor de trucks en trailers ook enorm smerig worden. Dat gaat er niet af met een simpel spuitje.”

Lees het volledige verhaal op de nieuwe vaktitel CarwashPro:

www.carwashpro.nl/ondernemen/2017/01/31/autowasbedrijf-onderscheidt-zich-met-luxe-truckwash-naar-finse-maatstaven/

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.