Sociale ondernemer zorgt voor carwash-beleving

Ondernemer Arie Schippers (42) heeft met zijn thema-carwash een lach op menig kindergezicht getoverd. Met zijn Veldhovense bedrijf Schippersstop won hij afgelopen jaar zelfs een prijs voor de beste truck- & carwash van de gemeente Eindhoven. Een groot gedeelte van zijn medewerkers komt van de plaatselijke instelling Severinus en heeft een verstandelijke beperking. “Ik vind het super om op deze manier iets terug te doen”, zegt Schippers. Lees het eerste van drie verhalen uit onze special over deze Veldhovense ondernemer.

Schippersstop in Veldhoven is op zijn zachtst gezegd overweldigend. Van carwash tot een rijschool, alles zit er bij elkaar in een groot mobiliteitscentrum. De carwash is uniek in de omgeving, met een thema dat zo’n vijf à zes keer per jaar wisselt. “Momenteel is het thema winter wonderland, maar rond Halloween hebben we dat thema.” Binnenkort wordt…

Lees het gehele artikel op de nieuwe vakwebsite CarwashPro:

http://www.carwashpro.nl/ondernemen/2017/01/25/mijn-carwash-moet-een-beleving-zijn/

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Sociale ondernemer zorgt voor carwash-beleving | TankPro.nl

Sociale ondernemer zorgt voor carwash-beleving

Ondernemer Arie Schippers (42) heeft met zijn thema-carwash een lach op menig kindergezicht getoverd. Met zijn Veldhovense bedrijf Schippersstop won hij afgelopen jaar zelfs een prijs voor de beste truck- & carwash van de gemeente Eindhoven. Een groot gedeelte van zijn medewerkers komt van de plaatselijke instelling Severinus en heeft een verstandelijke beperking. “Ik vind het super om op deze manier iets terug te doen”, zegt Schippers. Lees het eerste van drie verhalen uit onze special over deze Veldhovense ondernemer.

Schippersstop in Veldhoven is op zijn zachtst gezegd overweldigend. Van carwash tot een rijschool, alles zit er bij elkaar in een groot mobiliteitscentrum. De carwash is uniek in de omgeving, met een thema dat zo’n vijf à zes keer per jaar wisselt. “Momenteel is het thema winter wonderland, maar rond Halloween hebben we dat thema.” Binnenkort wordt…

Lees het gehele artikel op de nieuwe vakwebsite CarwashPro:

http://www.carwashpro.nl/ondernemen/2017/01/25/mijn-carwash-moet-een-beleving-zijn/

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.