Hoogeveense Shell-ondernemer vernieuwt kettingwasstraat

De Drentse tankstation- en carwash-ondernemer Ewout Klok heeft zijn kettingwasstraat fors vernieuwd. De al aanwezige Washtec-machine is voorzien van de nieuwste snufjes. Ook is meer focus op conversie van tankende klanten naar wasklanten, middels het camerasysteem van BigBrother.

De carwash bij het Hoogeveense station is geüpdatet naar de modernste maatstaven. Zo is de breedte van de kettingband verruimd, zodat ook grotere voertuigen door de wasstraat heen kunnen. Ook zijn andere borstels aangebracht, die nog beter zijn voor de autolak.

Lees het volledige verhaal op de nieuwe vakwebsite CarwashPro:

http://www.carwashpro.nl/ondernemen/2016/12/21/hoogeveense-shell-ondernemer-vernieuwt-kettingwasstraat/

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Hoogeveense Shell-ondernemer vernieuwt kettingwasstraat | TankPro.nl

Hoogeveense Shell-ondernemer vernieuwt kettingwasstraat

De Drentse tankstation- en carwash-ondernemer Ewout Klok heeft zijn kettingwasstraat fors vernieuwd. De al aanwezige Washtec-machine is voorzien van de nieuwste snufjes. Ook is meer focus op conversie van tankende klanten naar wasklanten, middels het camerasysteem van BigBrother.

De carwash bij het Hoogeveense station is geüpdatet naar de modernste maatstaven. Zo is de breedte van de kettingband verruimd, zodat ook grotere voertuigen door de wasstraat heen kunnen. Ook zijn andere borstels aangebracht, die nog beter zijn voor de autolak.

Lees het volledige verhaal op de nieuwe vakwebsite CarwashPro:

http://www.carwashpro.nl/ondernemen/2016/12/21/hoogeveense-shell-ondernemer-vernieuwt-kettingwasstraat/

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.