Lukoil kiest EenzetCarwash als leverancier voor wasconcepten

EenzetCarwash heeft de tender gewonnen voor de levering van wasinstallaties aan Lukoil. De overeenkomst loopt tot eind 2019 en geldt voor de gehele Benelux. Op korte termijn worden projecten aangepakt in onder meer Hilversum en Schelluinen. In Meerkerk en het Belgische Lanaken zijn in december al nieuwe installaties geplaatst.

Lukoil heeft in Nederland momenteel ruim zeventig locaties. Bij de zuiderburen loopt de teller al richting de tweehonderd. Vestigingen in beide landen waar gedurende de looptijd van de overeenkomst de wasinstallatie wordt vervangen of waar met een carwash wordt begonnen, krijgen Istobal-wasinstallaties die door EenzetCarwash worden geïnstalleerd.

Lees het volledige verhaal op de nieuwe vaktitel CarwashPro:

www.carwashpro.nl/algemeen/2017/01/10/lukoil-kiest-eenzetcarwash-als-leverancier-voor-wasconcepten/

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Lukoil kiest EenzetCarwash als leverancier voor wasconcepten | TankPro.nl