Zijborstel-systeem van Washtec wint prijs op Automechanika

Producent van wasinstallaties Washtec heeft onlangs een Innovatie Award gewonnen op de internationale vakbeurs Automechanika. Deze voor de carwash-industrie belangrijke prijs werd gewonnen met MultiFlex, een gepatenteerde zijborstel-systeem, waarmee ook moeilijk bereikbare onderdelen van een voertuig goed gewassen kunnen worden.

“Met MultiFlex kunnen de zijborstels van de roll-over aan de achterzijde van het voertuig dusdanig schuin worden gesteld, dat er maximaal contact is voor de ‘blinde’ plekken van de auto”, legt Washtec-directeur Peter van der Veen uit.

Achterspoiler en bumperhoeken

“Concreet betekent dit dat een roll-over die uitgerust is met MultiFlex zelfs onder een achterspoiler kan wassen. Tevens kan hij in diepliggende bumperhoeken en bij extra ronde en schuinliggende c-stijlen van hatchbacks, stationcars en SUV’s komen. Dit betekend een optimaal wasresultaat aan de achterzijde van elk voertuig.”

Heeft u een autowasbedrijf en bent u geïnteresseerd in deze innovatie? Bezoek dan de Tankstation Vakbeurs op dinsdag 15 november 2016 in Expo Houten en leer hier alles over. Washtec is al exposant aanwezig op de beursvloer en geeft uitgebreid uitleg over Multiflex. Kijk voor meer informatie over de Tankstation Vakbeurs op www.tankstationvakbeurs.nl of schrijf nu in via www.tankstationvakbeurs.nl/registratie.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.