Ondernemer uit Den Helder opent nieuw wascentrum

Ondernemer Ruud Verhaart uit Den Helder heeft onlangs een volledig nieuw wasboxcentrum geopend. Het gaat om een vestiging bij zijn autowerkplaats aan de Ambachtsweg in de Noord-Hollandse stad. De nieuwe locatie is 24 uur per dag open en heeft door de ruime opzet voldoende bewegingsruimte voor elk formaat auto. Eén van de boxen is extra breed en is speciaal bedoeld voor campers, caravans en grote bedrijfswagens.

“Die laatste is voorzien van een loopbrug, zodat men er veilig en gemakkelijk bij kan”, meldt Verhaart. “Met extra lange slangen en zwenk-armen om overal goed bij te kunnen. Alle wasboxen hebben overigens 360 graden draaibare zwenk-armen. Dit betekent dat je volledig rondom de auto kunt lopen, zonder dat de slangen elkaar of de auto raken.” Ook zijn alle wasboxen doorrijdboxen, zodat klanten nooit achteruit hoeven te rijden om de wasbox te kunnen gebruiken.

Kleurcodes

“De wasboxen zijn voorzien van de nieuwste frequentie-gestuurde Washtec-techniek en zijn zeer gebruiksvriendelijk door gebruik van kleurcodes. Zo correspondeert de kleur van elke programmatoets met de te gebruiken spuitlans.” Ook nieuw zijn de wasprogramma’s met onder meer Shinetecs en Raintecs voor goede lakbescherming. Bij het wassen met Shinetecs worden de oneffenheden in de autolak opgevuld. “Het heeft dus een lak-herstellend effect”, licht Verhaart toe. “Het gebruik van Raintecs vergroot het waterafstotende effect, met onder andere een intensieve hoogglans als resultaat.”

De nieuwe carwashlocatie biedt verschillende betalingsopties: contant, pinnen, waspassen en de ‘Washwallet’-app. Met die laatste mogelijkheid kan de klant op zijn smartphone een wastegoed kopen met extra voordeel, door de 6-cijferige code die hij op zijn smartphone ontvangt, in te toetsen in de wasbox.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.