Tweede Nationale Autowasdag van Bovag op zaterdag 25 juni

De tweede Nationale Autowasdag van branchevereniging Bovag vindt dit jaar plaats op zaterdag 25 juni. Dat heeft de belangenclub bekendgemaakt. De organisatie wil op die dag laten zien dat autowassen schoon, duurzaam, veilig en deskundig gebeurt. Bedrijven die deel willen nemen, kunnen zich vóór 18 juni aanmelden voor promotiemateriaal.

‘Autowassen is makkelijk en hoeft niet duur te zijn.’ Dat is het thema van de tweede Nationale Autowasdag, waarbij het doel is om de consument duidelijk te maken dat autowassen goedkoop, duurzaam en deskundig kan plaatsvinden. De branchevereniging roept leden op om met de actie mee te doen.

Consumenten

Bovag wil met de Nationale Autowasdag klanten laagdrempelig kennis laten maken van de voordelen van wassen bij een aangesloten autowasbedrijf. “Het is aan de ondernemer om op deze dag autowassen nóg leuker en aantrekkelijker te maken.” De branchevereniging maakt middels een online-campagne promotie voor het evenement en roept leden op om leuke acties te bedenken.

Wie mee wil doen met de Nationale Autowasdag op 25 juni, kan zich bij Bovag aanmelden vóór 18 juni. Bedrijven ontvangen dan uiterlijk 22 juni een spandoek om het evenement te promoten (zolang de voorraad strekt). Ook is er een pakket met promotiemateriaal beschikbaar. Meer informatie over het evenement, aanmelden en het promotiemateriaal is te vinden op leden.bovag.nl/wasdag (inlog noodzakelijk). Vorig jaar vond de wasdag plaats op 20 juni.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tweede Nationale Autowasdag van Bovag op zaterdag 25 juni | TankPro.nl

Tweede Nationale Autowasdag van Bovag op zaterdag 25 juni

De tweede Nationale Autowasdag van branchevereniging Bovag vindt dit jaar plaats op zaterdag 25 juni. Dat heeft de belangenclub bekendgemaakt. De organisatie wil op die dag laten zien dat autowassen schoon, duurzaam, veilig en deskundig gebeurt. Bedrijven die deel willen nemen, kunnen zich vóór 18 juni aanmelden voor promotiemateriaal.

‘Autowassen is makkelijk en hoeft niet duur te zijn.’ Dat is het thema van de tweede Nationale Autowasdag, waarbij het doel is om de consument duidelijk te maken dat autowassen goedkoop, duurzaam en deskundig kan plaatsvinden. De branchevereniging roept leden op om met de actie mee te doen.

Consumenten

Bovag wil met de Nationale Autowasdag klanten laagdrempelig kennis laten maken van de voordelen van wassen bij een aangesloten autowasbedrijf. “Het is aan de ondernemer om op deze dag autowassen nóg leuker en aantrekkelijker te maken.” De branchevereniging maakt middels een online-campagne promotie voor het evenement en roept leden op om leuke acties te bedenken.

Wie mee wil doen met de Nationale Autowasdag op 25 juni, kan zich bij Bovag aanmelden vóór 18 juni. Bedrijven ontvangen dan uiterlijk 22 juni een spandoek om het evenement te promoten (zolang de voorraad strekt). Ook is er een pakket met promotiemateriaal beschikbaar. Meer informatie over het evenement, aanmelden en het promotiemateriaal is te vinden op leden.bovag.nl/wasdag (inlog noodzakelijk). Vorig jaar vond de wasdag plaats op 20 juni.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.