Bovag zoekt lid voor ledenraad Autowasbedrijven

Bovag Autowasbedrijven is op zoek naar een nieuw lid voor de ledenraad. Deze raad bepaalt mede de koers van de vereniging en komt elk jaar vier à vijf keer bij elkaar. Professionals uit de autowassector die interesse hebben, kunnen zich vóór 30 maart aanmelden bij de belangenorganisatie.

Van leden van de Bovag-ledenraad wordt verwacht dat ze de ontwikkelingen in de mobiliteitssector op de voet volgen en zich betrokken voelen bij deze branche. Het is op basis van vrijwilligheid, maar niet van vrijblijvendheid. De branchevereniging wil ‘commitment’ aan de ledenraad voor een periode van vier jaar.

Samenwerken

“Leden van de raad kunnen hun kans grijpen om mede de koers van de vereniging te bepalen. Uiteraard dienen kandidaten lid te zijn van de belangenvereniging en goed te kunnen communiceren en samenwerken”, meldt de brancheorganisatie.

Geïnteresseerden kunnen zich melden door een e-mail met een korte motivatie en een curriculum vitae te sturen naar autowas@bovag.nl, onder vermelding van ‘vacature ledenraad’. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met branchemanager Erik Stern

Als eenmaal een kandidaat is geselecteerd, wordt hij of zij als lid benoemd tijdens de algemene ledenvergadering van Bovag Autowasbedrijven op donderdag 26 mei. Dit gebeurt middels een stemming.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.