Onbemand wassen biedt kansen voor verbeteren rendement

Onbemande tankstations zijn inmiddels een begrip, maar ook onbemande wasgelegenheden winnen langzaam terrein. Door beperking van personeelskosten kan het rendement van een locatie flink worden verhoogd. Het onbemande wasconcept FuelWash van Eenzet Carwash biedt deze mogelijkheid.

De verwachting is dat onbemande wasgelegenheden de komende jaren terrein blijven winnen. Diverse ondernemers hebben al de stap gezet om hun carwash te laten draaien zonder personeel. Belangrijke factor hierbij is, net als bij onbemande tankstations, het besparen van kosten. Ook het gemak dat onbemande exploitatie met zich meebrengt, maakt het voor ondernemers aantrekkelijk.

Concept

Daarom geeft Eenzet Carwash tijdens de Tankstation Vakbeurs een workshop over onbemand wassen en hun speciaal hiervoor ontwikkelde concept FuelWash. Centraal hierbij staat het ontzorgen van de ondernemer. Eenzet neemt namelijk zowel de realisatie als het onderhoud op zich. Tevens is er cameratoezicht en assistentie voor klanten.

Wilt u meer weten over dit concept? Kom dan naar de Tankstation Vakbeurs en bezoek de workshop over onbemand wassen. Kijk voor meer informatie op http://www.tankstationvakbeurs.nl/workshops/.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.