WashTec introduceert trainingsprogramma voor carwash-personeel

Producent van wasinstallaties WashTec heeft een trainingsprogramma ontwikkeld voor carwash-medewerkers: WashTrain. Daarmee worden, met een maandelijks wisselende frequentie, diverse aspecten van een carwash onder de loep genomen, onder meer het onderhoud van de wasinstallatie en de washal zelf, de kennis van de waschemie, het verhelpen van storingen en het verkopen van een wasprogramma.

Of het nu gaat om een roll-over, een kettingwasstraat of wasboxen, alle facetten komen in de WashTrain virtueel aan bod. De medewerker kan het volledige programma in zijn eigen tempo en op elk gewenst tijdstip doorlopen, ook vanaf een tablet of smartphone.

Training

Doel van dit doorlopende online trainingsprogramma is om ondernemers meer omzet uit hun carwash te laten genereren door simpelweg het personeel te voeden met de juiste operationele kennis van de autowasserij én door ze te leren hoe je effectief een wasprogramma moet verkopen.

De trainingscompartimenten van de WashTrain zijn op maat ingericht voor nieuwe én ervaren medewerkers van alle carwashbedrijven en tankstations met een WashTec-autowasinstallatie.

Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie contact opnemen met WashTrain via het telefoonnummer 040-3040046 of door een e-mail te sturen naar info@washtrain.nl.

WashTec

De WashTec-groep is wereldwijd marktleider op het gebied van autowassen, autowasstraat en carwash. De hoge kwaliteit, uitgekiende techniek en innovatieve functies van de wasinstallaties zorgen voor goede wasresultaten, zeer tevreden klanten en een uitstekend rendement op autowassen.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

WashTec introduceert trainingsprogramma voor carwash-personeel | TankPro.nl