Wasbedrijf Hoogeveen aan de slag voor Serious Request

Het Hoogeveense autowasbedrijf Patshop zamelt geld in voor Serious Request van radiozender 3FM. Tot en met 24 december doneert exploitant Patrick Senger 1 euro voor elke wasbeurt die hij verkoopt. Senger roept collega-wasbedrijven op om zich aan te sluiten bij de actie om op deze manier zoveel mogelijk geld te verdienen voor de goede doelenactie.

Voor de kerst worden altijd veel auto’s gewassen. Daarom vindt Senger een actie voor het Glazen Huis in Leeuwarden van 3FM een ideale manier om het autowassen in Nederland te promoten en tegelijkertijd zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel.

Doneren

Wie mee wil doen aan de actie, kan een bericht sturen naar seriousrequest2013@patshop.nl. Voor informatie en het doneren van een bedrag kunnen geïnteresseerden kijken op de site http://www.kominactie.nl/autowassenvoorseriousrequest.

Serious Request is een jaarlijks terugkerende actie met iedere keer een ander goed doel waarvoor geld wordt ingezameld. Dit jaar gaat de opbrengst naar de bestrijding van sterfte door de gevolgen van diarree, onder het motto: let’s clean this shit up.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.