truckwash, carwash, wasstraat, wassen

Shell introduceert landelijk truckwashnetwerk

truckwash, carwash, wasstraat, wassen

Shell introduceert een landelijk truckwashnetwerk. De oliemaatschappij doet dit in samenwerking met truckwashbedrijf Alles voor je Truck BV. Tegen vaste tarieven kunnen transporteurs en andere bedrijven hun vrachtwagens, bussen en bestelauto’s laten wassen. Shell-klanten kunnen bij ruim 85 waslocaties in Nederland hun voertuigen laten reinigen en met de euroShell Card afrekenen.

Bedrijven die aangesloten zijn bij het truckwashnetwerk krijgen via een online platform volledige inzage en controle over de wasbeurten per voertuig. Op deze manier moeten dubbele wassingen worden voorkomen en in het systeem de kosten op eenvoudige wijze inzichtelijk worden gemaakt. Bovendien komen door de betaling met de euroShell Card alle wasbeurten en brandstofaankopen op één verzamelfactuur.

Samenwerking

Sales manager commercial fleet Robert Springer van Shell geeft aan blij te zijn met de samenwerking met Alles voor je Truck BV. “Service staat bij ons centraal en met de introductie van Shell Truckwash kunnen wij kleine en grote ondernemingen in de transportsector voorzien van een unieke service. Het online platform voorziet hen van gedetailleerde managementinformatie, waardoor onze klanten tijd en kosten besparen.”

De oliemaatschappij geeft aan dat bij verschillende transportbedrijven is gebleken dat ze gemiddeld een half tot een heel manuur per wasbeurt besparen met het nieuwe concept. Tom van Staveren, operationeel manager bij Peter Appel Transport, zegt hierover “We hoeven niet langer honderden facturen van tientallen verschillende truckwashes per maand te verwerken. De behandeling van een factuur kost ongeveer 22 euro. Je kunt je dus voorstellen dat de winst aanzienlijk is.”

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Shell introduceert landelijk truckwashnetwerk | TankPro.nl
truckwash, carwash, wasstraat, wassen

Shell introduceert landelijk truckwashnetwerk

truckwash, carwash, wasstraat, wassen

Shell introduceert een landelijk truckwashnetwerk. De oliemaatschappij doet dit in samenwerking met truckwashbedrijf Alles voor je Truck BV. Tegen vaste tarieven kunnen transporteurs en andere bedrijven hun vrachtwagens, bussen en bestelauto’s laten wassen. Shell-klanten kunnen bij ruim 85 waslocaties in Nederland hun voertuigen laten reinigen en met de euroShell Card afrekenen.

Bedrijven die aangesloten zijn bij het truckwashnetwerk krijgen via een online platform volledige inzage en controle over de wasbeurten per voertuig. Op deze manier moeten dubbele wassingen worden voorkomen en in het systeem de kosten op eenvoudige wijze inzichtelijk worden gemaakt. Bovendien komen door de betaling met de euroShell Card alle wasbeurten en brandstofaankopen op één verzamelfactuur.

Samenwerking

Sales manager commercial fleet Robert Springer van Shell geeft aan blij te zijn met de samenwerking met Alles voor je Truck BV. “Service staat bij ons centraal en met de introductie van Shell Truckwash kunnen wij kleine en grote ondernemingen in de transportsector voorzien van een unieke service. Het online platform voorziet hen van gedetailleerde managementinformatie, waardoor onze klanten tijd en kosten besparen.”

De oliemaatschappij geeft aan dat bij verschillende transportbedrijven is gebleken dat ze gemiddeld een half tot een heel manuur per wasbeurt besparen met het nieuwe concept. Tom van Staveren, operationeel manager bij Peter Appel Transport, zegt hierover “We hoeven niet langer honderden facturen van tientallen verschillende truckwashes per maand te verwerken. De behandeling van een factuur kost ongeveer 22 euro. Je kunt je dus voorstellen dat de winst aanzienlijk is.”

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.