wasstraat, HD-boog, WashTec, carwash

WinterWasWeken moet automobilist naar Carwash krijgen

wasstraat, HD-boog, WashTec, carwash

BOVAG Autowasbedrijven start deze winter een speciale actie voor haar leden. Tot en met 19 maart stelt de brancheorganisatie Winterwaskaarten beschikbaar. Hiermee dingen automobilisten na zes wasbeurten mee naar een jaar gratis wassen, ter waarde van 250 euro.

De WinterWasWeken is een initiatief om consumenten ook tijdens de winterperiode regelmatig hun auto te laten wassen. Vaak staan er rijen bij de carwash wanneer het begint te dooien, maar bij sneeuw- en vrieskou wassen consumenten beduidend minder.

Juist wassen in de winter

“En dat is jammer, want juist dan zou je je auto ook moeten wassen; pekel is immers funest voor de lak en de bodemplaat. Met onze actie willen we de consument dan ook verleiden om vaker naar het BOVAG Autowasbedrijf te gaan,” zegt Jan Bessembinders, manager BOVAG Autowasbedrijven.

De gratis eerste set strippenkaarten en stickers hebben de leden reeds ontvangen. Daarnaast zijn er spandoeken beschikbaar om bij het autowasbedrijf promotie te maken voor de campagne.

Bessembinders zegt dat de actie nu al aanslaat: “Onze leden reageren enthousiast. Bij de BOVAG Ledenwinkel kun je extra strippenkaarten en promotiemateriaal bestellen. Hoewel de actie nog maar net gestart is, zijn de eerste extra bestellingen nu al binnen.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.