keurmerk Bovag

Carwash krijgt eerste Erkend Duurzaam certificaat

Carwashbedrijf Auto Was Twente heeft als eerste het Erkend Duurzaamheidscertificaat ontvagen. Hierme voldoet de carwash aan strenge duurzaamheidseisen in alle facetten van de bedrijfsvoering.

Het certificaat Erkend Duurzaam is in het leven geroepen door de BOVAG. Door het halen van het kwamliteitslabel laten ondernemers zien dat ze maatschappelijk ondernemen een warm hart toedragen. Ook voor de klanten kan het certificaat een bewijs van goed gedrag betekenen.

Verankerd

Henk Harmsen van Auto Was Twente: “Wij hebben maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in onze bedrijfsvoering verankerd. Dat betekent dat wij bijvoorbeeld gerecycled water gebruiken en het afval op een milieuvriendelijke wijze afvoeren.”

“Datzelfde geldt voor het gebruik van de shampoos; wij werken met duurzame reinigingsmiddelen. En we nemen maatregelen om energie te besparen.”

Medewerkers

Ook als werkgever heeft Auto Was Twente zijn zaken op orde. Duurzaam betekent in dat opzicht dat er aandacht is voor het welzijn van de medewerkers door goede arbeidsomstandigheden en toekomstperspectieven te bieden.

Zo wordt maatschappelijk verantwoord ondernemen niet alleen gedragen door Henk Harmsen zelf, maar ook door zijn medewerkers. Buiten het bedrijf neemt Auto Was Twente zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid door de sponsoring van projecten en evenementen.

Het certificaat Erkend Duurzaam is onderdeel van de BOVAG Duurzaam Ondernemen Scan en wordt getoetst door Auto Recycling Nederland (ARN). Het certificaat is een jaar lang geldig.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.