WashTec krijgt ‘halve wereld’ over de vloer

WashTec heeft deze week zowat de halve wereld over de vloer gehad. In drie dagen tijd zijn alle dealers uit 90 landen naar Nederland gekomen om elkaar bij te praten over de laatste ontwikkelingen op Carwash-gebied. De dealermeating wordt ieder jaar in een ander land gehouden. Dit jaar was de standplaats Ermelo.

Er waren bezoekers uit o.a. Rusland, Zweden, Griekenland, Algerije, China, Nieuw Zeeland, Slowakije, Ierland en vele andere landen. Naast seminars en workshops is vast onderdeel van deze dealermeeting enkele bezoeken op locatie. Dinsdag is de locatie Schokkerweg van BAS Autowas bezocht, waar het nieuwste SLX- wasstraatconcept uitgebreid werd bekeken.

Uitwisseling

De tweede locatie was bij Esso tankstation van Voskuilen in Woudenberg waar voor de gasten zelfs een lunch in de carwash was geserveerd. Volgens Peter van der Veen van WashTec Benelux zijn dergelijke bijeenkomsten van groot belang. “Er wordt natuurlijk een hele hoop ervaringen uitgewisseld. Je steekt er echt veel van op als je collega’s vanuit alle uithoeken van de wereld bijeen laat komen en het is bovendien nog leuk ook.”

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.