Dooorstart Saarloos, Iclean Carwash apart verder

Saarloos Automotive Equipement is vanaf woensdag 21 december weer operationeel. Afgelopen vrijdag is er met de debiteuren en de curator overleg geweest en mede als gevolg daarvan is de doorstart een feit. Het bedrijf blijft in Venray gevestigd en onder meer de inboedel, het pand en voorraden zijn overgenomen.

Iclean Carwash Technologies zal als apart bedrijf verder gaan. Rowafil blijft ook als naam. Directeur Saarloos Automotive Bart van Oers: “Dat wordt een onderdeel van Iclean. Saarloos gaat zich volledig op de Benelux richten.”

Leiding

De dagelijkse leiding over beide bedrijven is vanaf nu in handen van Will Hofmans als algemeen directeur en grootaandeelhouder, Harrie van der Hagen verzorgt het financieel management, Bart van Oers is directeur van Saarloos Automotive en Jeroen Visser is dat voor Iclean. Adam Visser is bij Iclean manager van de servicedienst, meldt Aftersales Magazine

Amerika

Saarloos heeft eind november zelf haar faillissement aangevraagd. Het bedrijf was in de problemen gekomen door investeringen in Amerika die mede door de bankencrisis niet het gewenste resultaat behaalden. De divisie in de Benelux scoorde wel goed. Bij Saarloos werken 32 mensen. De verwachting is dat het personeel in de doorstart wordt meegenomen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.